Friday, August 30, 2013

Η Φέργκι των "Black Eyed Peas" έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η τραγουδίστρια του διάσημου συγκροτήματος «The Black Eyed Peas», Φέργκι, έφερε την Πέμπτη στη ζωή το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, δήλωσε η εκπρόσωπος του συζύγου της, του ηθοποιού Τζος Ντουχάμελ.
Γέννησε η τραγουδίστρια των «Black Eyed Peas», Φέργκι
Ο Αξλ Τζακ Ντουχάμελ, ζυγίζει 3,5 κιλά, δήλωσε η Ρουθ Μπερνστάιν και είναι το πρώτο παιδί για την Φέργκι, 38 ετών και τον Ντουχάμελ, 40 ετών. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2009.

«Όλοι είναι καλά, και όλα πήγαν καλά» δήλωσε η εκπρόσωπος του ηθοποιού στο CNN. Ο Τζος Ντουχάμελ, είχε δηλώσει το Μάιο πως ήταν κάτι που ήθελαν εδώ και πολύ καιρό ενώ δεν έκρυβαν την επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Όσον αφορά στο όνομα, το Αξλ θυμίζει κάτι από ροκ, και ίσως να προέρχεται από τον Αξλ Ρόουζ του θρυλικού συγκροτήματος Guns N' Roses.

«Το όνομα είναι λιγάκι παραδοσιακό» εξήγησε ο Ντουχάμελ, σημειώνοντας πως η 38χρονη σύζυγός του είναι «λίγο rock and roll, οπότε είναι πιο τολμηρή, από ότι εγώ».

ΠΗΓΗ e-go.gr
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.