Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Εξιχνιάστηκαν 47 διαρρήξεις σε αυτοκίνητα στην περιοχή των Σερρών

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε 5 νεαρά άτομα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα
Η πολύμηνη και συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση πολυάριθμων διαρρήξεων σε αυτοκίνητα, που έγιναν το τελευταίο έτος στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 5 ατόμων, ηλικίας από 17 έως 23 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα παραπάνω άτομα δρώντας από τα τέλη του προηγούμενου έτους και αλλάζοντας κάθε φορά σύνθεση, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα, εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία (θραύση παραθύρων με κατσαβίδι).
Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαρρήξει συνολικά 47 αυτοκίνητα, αφαιρώντας συνολικά χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 2.500 ευρώ και διάφορα κοσμήματα και αντικείμενα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 5.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση των παθόντων.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.