Thursday, December 17, 2015

Ο Ανδρέας Ριζούλης σε Καλάβρυτα και Κλειτορία, για την 72η μαρτυρική επέτειο του Ολοκαυτώματος

Το τριήμερο από τις 12 έως 14/12/2015 ο Ανδρέας Ριζούλης παρευρέθη στις εκδηλώσεις του δήμου Καλαβρύτων στα πλαίσια της 72ης επετείου του Ολοκαυτώματος.
Το Σάββατο στις 12/12/2015 συμμετείχε στην συνεδρίαση των εκπροσώπων των μαρτυρικών πόλεων του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου. Απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας την ανάγκη διατήρησης ζωντανής της μνήμης της θηριωδίας των ναζιστικών στρατευμάτων, αφού ακόμα και σήμερα η ναζιστική αντίληψη παραμένει ζώσα και εκκολάπτεται.

Για το κατοχικό δάνειο, την αποκατάσταση των γερμανικών αποζημιώσεων καθώς και την επιστροφή πολιτιστικών αγαθών, ο βουλευτής Αχαΐας τόνισε ότι δεν είναι μόνο θέμα υλικής αποκατάστασης αλλά ύψιστο ζήτημα δημοκρατίας. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι όσο τα ζητήματα αυτά παραμένουν ανοιχτά η αντίληψη για την δημοκρατία στην Ευρώπη πλήττεται.
Την Δευτέρα στις 14/12/2015 ο Ανδρέας Ριζούλης παρευρέθη στις εκδηλώσεις μνήμης των σφαγιασθέντων του δημοτικού διαμερίσματος Κλειτορίας καταθέτοντας στεφάνι.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.