Monday, December 21, 2015

ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ: «Οι Νεοδημοκράτες κάνουν ξανά ισχυρή τη Νέα Δημοκρατία»

Η χθεσινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας  ανέδειξε έναν μεγάλο νικητή. Την  ίδια την ιστορική μας παράταξη. Με την μαζική συμμετοχή τους στην ψηφοφορία, οι 400.000 και πλέον υποστηρικτές, ψηφοφόροι και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, έστειλαν ηχηρό το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ότι είναι εδώ, αγωνιστές και εγγυητές μίας ισχυρής, δυναμικής και ενωμένης Νέας Δημοκρατίας, προορισμένης να ξανακερδίσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας.

Οι χθεσινές εκλογές απέδειξαν ότι οι ρίζες του μεγάλου φιλελεύθερου και φιλοευρωπαϊκού κεντροδεξιού μας κόμματος στην κοινωνία και στον παραγωγικό ιστό είναι βαθιές. Η ορμή των ψηφοφόρων, που συμμετείχαν σε αυτές, δεν κάμφθηκε ευτυχώς από την απογοήτευση της 22ας Νοεμβρίου. Αντιθέτως ενισχύθηκε, αποτυπώνοντας την πίστη αλλά και την συνειδητοποιημένη αντίληψη τους για την ανασυγκρότηση της φιλολαϊκής μας παράταξης.
Μια παράταξη, η οποία θα αποτελέσει όχι μόνο το αναγκαίο «ανάχωμα» στην κατάρρευση, που οδηγεί τη χώρα η πολιτική ανεπάρκεια και ακυβερνησία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά κυρίως θα αποτελέσει ξανά η ίδια την μόνη αξιόπιστη Κυβερνητική επιλογή.
Συγχαρητήρια στους τέσσερις υποψήφιους Προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Άδωνι Γεωργιάδη για τον ακούραστο προεκλογικό αγώνα τους όλες τις προηγούμενες εβδομάδες.  Στους δύο πρώτους της εκλογικής διαδικασίας, εύχομαι καλή επιτυχία και στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της 10ης Ιανουαρίου, η οποία και θα αναδείξει τον νέο μας Πρόεδρο.   
Θερμές ευχαριστίες αξίζουν οι εκατοντάδες των εθελοντών, που ακούραστα και με ενθουσιασμό συνέδραμαν στην επιτυχία της εκλογικής διαδικασίας.

Κυρίως όμως, τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες μας αξίζουν οι χιλιάδες φίλοι της Νέας Δημοκρατίας. Η βάση μας, η ψυχή και η καρδιά της παράταξής μας, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της. 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.