Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Εντοπίστηκε κατάστημα στις Σέρρες που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια

Συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα, εκ των οποίων 13 πελάτες – «παίκτες» του καταστήματος
Ο αιφνιδιαστικός και συντονισμένος έλεγχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σε κατάστημα ίντερνετ-καφέ στις Σέρρες που έγινε χθες (21-12-2015) το βράδυ, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 16 άτομα, ηλικίας από 32 έως 64 ετών, για τη διενέργεια παρανόμων τυχερών παιγνίων («φρουτάκια»).
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε ο 52χρονος ημεδαπός, που λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, μαζί με δύο ακόμα εργαζόμενους στο κατάστημα, διευκόλυναν τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, σε συνολικά 13 πελάτες – «παίκτες», οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν 30 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 2 υπολογιστές που λειτουργούσαν ως εξυπηρετητές ( servers ), καθώς και το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ.
Τη στιγμή του ελέγχου απουσίαζε ο 42χρονος ιδιοκτήτης, ο οποίος αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.