Saturday, December 19, 2015

Βασικά σημεία της ομιλίας του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα στην εκδήλωση στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

«Τις τελευταίες μέρες φάνηκε καθαρά, από τις τοποθετήσεις φωνών από το παρελθόν, ότι κάποιοι απεργάζονται σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, απεργάζονται μια μικρή ΝΔ, προκειμένου να τη σύρουν σε μερικούς μήνες σε συγκυβέρνηση. Με αρχηγό της ΝΔ τον Απόστολο Τζιτζικώστα δεν υπάρχει συνεργασία με αυτούς τους επικίνδυνους ανθρώπους, δεν υπάρχει θέση αντιπροέδρου και υπουργικές καρέκλες για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».


Το ξεκάθαρο αυτό μήνυμα έστειλε χτες το βράδυ από την εκδήλωση με την οποία έκλεισε την αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας του ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στην Αποθήκη Γ’ του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Αναφερόμενος στις αλλαγές που σκοπεύει να προωθήσει στη ΝΔ, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, είπε ότι αυτές θα είναι στη νοοτροπία, στις δομές, στον τρόπο λειτουργίας και στα πρόσωπα, όπου χρειάζεται.

«Τη Δευτέρα το πρωί η πρώτη κίνηση που θα κάνω στη Συγγρού είναι να ζητήσω την παραίτηση όλων εκείνων που οδήγησαν σε συρρίκνωση την παράταξη. Ένα είναι το κριτήριο των επιλογών μου σε πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον κομματικό μηχανισμό και αργότερα τον κρατικό μηχανισμό: η αξιοσύνη. Επιστρέφει η αξιοκρατία στην παράταξη που τη γέννησε», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας έστειλε μήνυμα νίκης από τη Θεσσαλονίκη, λέγοντας: «Απόψε κλείνει η αυλαία και την Κυριακή οι πολίτες αποφασίζουν να γυρίσει σελίδα η παράταξή μας. Αποφασίζουν για μια ισχυρή παράταξη. Εγγυώμαι όχι μόνο την ενότητα, αλλά και ότι η ΝΔ θα ξαναγίνει μεγάλη. Την Κυριακή το βράδυ το ρεύμα που υπάρχει στον κόσμο είναι ικανό να στείλει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σημείωσε ότι οι εκλογές αυτή την Κυριακή θα γίνουν κανονικά, με τρόπο αδιάβλητο και με μεγάλη συμμετοχή, από την οποία πολλοί θα εκπλαγούν.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.