Monday, May 15, 2017

Καλή δύναμη Έλληνα

Γράφει ο Γιάννης Μαγκριώτης
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, μετά την συνάντησή του με την Λαγκάρντ στο Πεκίνο, δήλωσε :
"Η ουσιαστική απομείωση του χρέους, είναι προϋπόθεση, για την οριστική έξοδο από την κρίση και την ταχεία ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Παρά τις γνωστές διαφωνίες σε μέτρα πολιτικής, στο θέμα του χρέους βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα με την διευθύντρια του ΔΝΤ".
Δηλαδή, με τον καταστροφέα των λαών και της Ελλάδας, το ΔΝΤ, όπως έλεγε και λέει στον ελληνικό λαό ο Τσιπρας, στο Πεκίνο δήλωσε, ότι είναι, συνεπώς και η Ελλάδα, στην ίδια σελίδα για το χρέος, στην βασική προϋπόθεση, για να βγει η χώρα από την κρίση και να έχει ταχεία ανάπτυξη.
Βεβαίως, αυτοί που αποδέχτηκαν το ΔΝΤ το 2010, παραμένουν προδότες και Γερμανοτσολιάδες, παρ' ότι τώρα η Μέρκελ, αποκαλείται, από τον Τσιπρα μεγάλη πολιτικός και Ευρωπαΐστρια και ο Σόϊμπλε, λογικός πολιτικός.
Φυσικά, πάει καιρός, που ο ΟΛΑΝΔΡΕΟΥ, έγινε συναγωνιστής ΟΛΑΝΤ και χθες του τηλεφώνησε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο διαχρονικός και πριν τον Σαμαρά, αντιμνημονιακός, για να τον συγχαρεί, για την πετυχημένη θητεία του και την μεγάλη φιλιά και βοήθεια, που έδωσε στην Ελλάδα και τους Έλληνες.
Οι πολίτες, φαντάζομαι, τα θυμούνται όλα και τα καταλαβαίνουν, το γιατί τους πίστεψε και αρκετοί τους πιστεύουν ακόμα, είναι το ερώτημα.
Σε λίγες ημέρες θα ψηφιστεί και το τέταρτο Μνημόνιο και όλοι φαντάζομαι θυμούνται, ότι θα έσκιζαν τα πρώτα.
Το τρίτο θα ολοκληρωθεί το Καλοκαίρι, του 2018 και πριν τελειώσει θα αρχίσει η εφαρμογή του τέταρτου.
Το πέμπτο έχει ήδη συμφωνηθεί και κρύβεται, στα πρωτογενή πλεονάσματα, του 3.5%, τουλάχιστον, μέχρι το 2022.
Καλή δύναμη Έλληνα.
Αυτός ο τόπος, δεν θα αλλάξει ποτέ, γιατί οι περισσότεροι, δεν το θέλουν.
Πόσο δίκιο είχε ο Γκάντι, όταν έλεγε :
"Τις αλλαγές, που θέλεις, από τους άλλους, πρέπει να τις κάνεις, πρώτα στον εαυτό σου"! !!

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.