Saturday, May 13, 2017

Nέα «βόμβα» στο Survivor: "Έχει γίνει σεξ και το ένα πρόσωπο είναι..." - ΒΙΝΤΕΟ

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" στον ΑΝΤ1 αναφορικά με το Survivor.
«Δεν έχετε δει τα καλύτερα! Θα είχε τώρα 90% τηλεθέαση!» ήταν τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε ότι; «Με τη μυρωδιά ζορίστηκα, υπήρξαν άτομα που δεν μύριζαν ωραία, ο ένας είχε απομυθοποιήσει τον άλλο, λέγαμε κάνε πιο πέρα δεν μπορώ να κοιμηθώ, υπήρχε κάποιος που δεν πλενόταν».
Οι πραγματικές όμως «βόμβες» ήρθαν δια στόματος της Σάσας Σταμάτη,η οποία ανέφερε ότι: «Έμαθα ότι έχει γίνει σεξ και το ένα πρόσωπο παραμένει σταθερό. O κόσμος είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να καταλάβει πολλά. Φαίνεται ποιος και ποια το κουνάει περισσότερο. Δεν το έχει τραβήξει η κάμερα, έφευγαν στο βουνό και χάνονταν για ώρες.Δεν είναι σχέση και μάλιστα η κοπέλα, το ένα πρόσωπο παραμένει σταθερή, τα υπόλοιπα αλλάζουν! Επειδή κάποια κοπέλα το έμαθε και πήγε και το είπε σε κάποιον, και αυτός το είπε σε όλους».
Δείτε το βίντεο:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ https://youtu.be/tpGBJ2fGkoM

Πηγή: enikos.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.