Friday, July 7, 2017

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραχώρησης των έξι (6) κτιρίων στη θέση ΤΡΕΙΣ ΒΡΥΣΕΣ Προμαχώνα, στον Δήμο Σιντικής

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και 13.00 μ.μ. στο Δασαρχείο Σιδηροκάστρου ολοκληρώθηκε η διαδικασία παράδοσης κατά χρήση των έξι (6) κτιρίων που βρίσκονται στη θέση ΤΡΕΙΣ ΒΡΥΣΕΣ του αγροκτήματος Προμαχώνα, στον Δήμο Σιντικής.
Έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου Σιντικής το Δημοτικό Συμβούλιο με τις υπ' αριθ. 58/2015 και 37/2017 αποφάσεις του αιτήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας την παραχώρηση κατά χρήση και για είκοσι (20) χρόνια των έξι κτιρίων. Η απάντηση ήρθε στις 19-04-2017 με την αριθ. Πρωτ. 155205/804 Απόφαση του Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας σύμφωνα με την οποία έκανε δεκτό το αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής και αποφάσισε την παραχώρηση της χρήσης τους στον Δήμο.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την ανάδειξη και αναβάθμιση της περιοχής, ενώ ο σκοπός της χρήσης τους είναι αμιγώς κοινωφελής και περιλαμβάνει: 1) Την αποκατάσταση και διαφύλαξη των κτιριακών υποδομών, 2) την παροχή υπηρεσιών αναψυχής και ενημέρωσης στους επισκέπτες και τους κυνηγούς και 3) την παροχή πληροφοριών στους επισκέπτες των ανεμογεννητριών που είναι εγκατεστημένες δίπλα.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.