Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ειρηνοδικείο Αθηνών, μετά την αποτροπή παράνομων πλειστηριασμών

Δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου 5/7/17 , στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, μετά την αποτροπή παράνομων πλειστηριασμών
"Σήμερα είναι η επέτειος του Δημοψηφίσματος, η επέτειος του ΌΧΙ και πρέπει να θυμηθούμε και να υπογραμμίσουμε ότι οι πλειστηριασμοί που γίνονται σε αυτό τον χώρο και σε τυχαίους χώρους, όλο αυτό το διάστημα, έχουν καταψηφιστεί από τον ελληνικό λαό με 62%. Το ΌΧΙ του Δημοψηφίσματος ήταν ΌΧΙ και στην παράνομη διαδικασία των πλειστηριασμών. Αυτή η εκτρωματική διαδικασία δεν καλύπτεται δημοκρατικά και συνταγματικά. Όποιος επιχειρεί να την υλοποιήσει θα βρίσκει απέναντι τους πολίτες που υπερασπίζονται το ΌΧΙ τους.
Σήμερα οι συμβολαιογράφοι που επιχείρησαν να διενεργήσουν πλειστηριασμούς στο παγκάκι και στην καφετέρια είναι αυτοί οι οποίοι κατ’ επάγγελμα λειτουργούν ως κοράκια. Μία εξ’ αυτών έχει καταμηνυθεί από εμάς - και από τους συναγωνιστές στο Κίνημα «Δεν Πληρώνω» και από την Πλεύση Ελευθερίας - για τη συμμετοχή της σε παράνομους και αντισυνταγματικούς πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία και συνολικά στην περιουσία των απλών ανθρώπων.
Σήμερα λέμε καθαρά, όπως και κάθε Τετάρτη, όπως και κάθε μέρα μέχρι να αποκαταστήσουμε το ΌΧΙ μας και τη Δημοκρατία ότι όποιος καταλύει τη λαϊκή εντολή και τη λαϊκή κυριαρχική ετυμηγορία θα μας βρίσκει απέναντι."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.