Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

«Βουλιάζει η χώρα στη διαφθορά»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, για τα όσα είπε η κυρία Γεροβασίλη στην διημερίδα για την καταπολέμηση της διαφθοράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα όσα είπε η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης καταδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όχι απλά δεν έχει επιτύχει καμία ουσιαστική παρέμβαση με σκοπό την εξάλειψη των φαινομένων διαφθοράς, αλλά αρέσκεται μόνο σε βαρύγδουπες διακηρύξεις και αοριστολογίες. Εδώ και δυόμιση χρόνια καμία παρέμβαση δεν έχει μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα και το μόνο το οποίο παρακολουθούμε είναι μια ενίσχυση της αναξιοκρατίας και των πελατειακών σχέσεων.

Η αποτυχία της Κυβέρνησης στην καταπολέμηση της διαφθοράς αποδεικνύεται περίτρανα από την χειροτέρευση της κατάταξης της χώρας μας στη λίστα της Διεθνούς Διαφάνειας για τη διαφθορά, κατά 11 θέσεις. Προφανώς η κυρία Γεροβασίλη, μη έχοντας γνώση της χειροτέρευσης αυτής, αναφέρθηκε σε 11 δήθεν θετικές δράσεις της Κυβέρνησης οι οποίες όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, οδήγησαν σε 11 βήματα αύξησης της διαφθοράς σε όλο το φάσμα του δημοσίου τομέα, καθώς στη σχετική λίστα βρεθήκαμε από τη θέση 58 στη θέση 69».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.