Wednesday, October 24, 2018

Δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ στο τάι μπρέικ


Ο δικέφαλος του Βορρά επικράτησε 3-2 σετ της τουρκικής Μπουγιούκσεχιρ
Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά σε καθαρή νίκη απέναντι στην Μπουγιουκσεχίρ, ωστόσο ισοφαρίστηκε (από 2-0 σε 2-2) και έχασε βαθμό, αν και στα δύο πρώτα σετ ήταν σαφέστατα καλύτερος από την αντίπαλό του.
Συνεπώς, αν στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης οι Τούρκοι κερδίσουν με 3-2 τον Δικέφαλο του Βορρά, το ματς θα οδηγηθεί σε παράταση, ενώ σε περίπτωση που έρθει 3-1 ή 3-0 θα προκριθούν εκείνοι στην επόμενη φάση. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Φρανφκούρτη και Ποσιλγιάνιτσα, ενώ ο αποκλεισμένος θα συνεχίσει στο CEV Cup.


Μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Τζούριτς για τον ΠΑΟΚ, που σημείωσε 25 πόντους, ενώ 18 πρόσθεσε ο Γκόρτσανιουκ. Από την πλευρά των Τούρκων ο Τόι ήταν μακράν ο κορυφαίος και πιο καταλυτικός με 26 πόντους, 17 εκ των οποίων στο τρίτο και το τέταρτο σετ.
Όσο για το καθοριστικό πέμπτο σετ, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ (11-11) και δύο σερί μπλοκ από Τζούριτς και Γκόρτσανιουκ χάρισαν στον ΠΑΟΚ προβάδισμα δύο πόντων (13-11), το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό για τη νίκη.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τους Όκολιτς, Μάρκεζ, Φιλίποφ, Γκόρτσανιουκ, Τζούριτς, Σαφράνοβιτς και λίμπερο τον Κωνσταντινίδη. Οι Τούρκοι ξεκίνησαν με τους Γκιουνγκούρ, Γκουγκιούζ, Χαϊρλί, Εμέτ, Μετίν Τόι, Γενιπαζάρ και λίμπερο τον Σαχίν Νουρί.
Τα σετ: 25-20, 25-13, 19-25, 22-25, 15-11.
ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.