Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Με σταθερό βήμα …τα «λιονταράκια»!


Παιδικό:
Αριστοτέλειο/Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Α.Ε. Σερρών: 90-28
Εφηβικό:
Γ.Σ. Σερρών - Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 26-81

Τη νικηφόρα πορεία τους στα Πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ συνέχισαν οι αντίστοιχες ομάδες των εφήβων και παίδων του Πανσερραϊκού Κρι Κρι επικρατώντας εύκολα έναντι των αντιπάλων τους.


Ειδικότερα, το Αριστοτέλειο/Πανσερραϊκός Κρι Κρι πέτυχε τη δεύτερη νίκη του, εντός έδρας αυτή τη φορά, επί της Α.Ε. Σερρών με σκορ 90-28. Ο προπονητής της ομάδας κ. Κώστας Μάρκου δήλωσε μετά την αναμέτρηση: «Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, τα παιδιά έπαιξαν αρκετά καλά και σιγά-σιγά αρχίζει να φαίνεται η δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς της ομάδας, ώστε να είμαστε έτοιμοι τη στιγμή που πρέπει. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και συνεχίζουμε τη δουλειά στο γήπεδο με επικεφαλής τον κ. Βαγγέλη Αλεξανδρή».

Αντίστοιχα, η εφηβική ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι είχε κι αυτή ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Γ.Σ. Σερρών, αφού επικράτησε με σκορ 26-81. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής από την αρχή της αναμέτρησης, και αυτό είχε ως συνέπεια ο προπονητής της ομάδας κ. Φώτης Κοκολιός να επικεντρώσει την προσπάθειά του στην αγωνιστική ένταξη των αθλητών του παιδικού τμήματος στη ομάδα, μιας που η συμμετοχή τους σε επόμενους αγώνες κρίνεται αναγκαία. Τόσο λοιπόν οι Γιάννης Μελαδιανός και Κωνσταντίνος Δρουμαλιάς, όσο και ο Θανάσης Καντάς ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο κάλεσμα, δείχνοντας στοιχεία αγωνιστικά που θα βοηθήσουν την εφηβική ομάδα στο μέλλον.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.