Tuesday, October 16, 2018

Με το «δεξί» μπήκαν τα «λιονταράκια» στα πρωταθλήματά τους!



Παιδικό:
Ορφέας Ν. Σκοπού – Αριστοτέλειο - Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 57-74
Εφηβικό:
Πανσερραϊκός Κρι Κρι- Ρούπελ Σιδηροκάστρου: 58-51


Με το «δεξί» ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους η παιδική και εφηβική ομάδα των «λιονταριών» στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ φτάνοντας στη νίκη επί των αντιπάλων τους ευκολότερα από όσο μαρτυρούν τα τελικά σκορ.
 Ιστορική νίκη πέτυχε η πρωτοεμφανιζόμενη και φιλόδοξη παιδική ομάδα Αριστοτέλειο/Πανσερραϊκός Κρι Κρι, η οποία επικράτησε εκτός έδρας επί του Ορφέα Ν. Σκοπού με σκορ 57-74. Σε ένα παιχνίδι που πριν τη διεξαγωγή του είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπυ, τα «λιονταράκια» αναδείχθηκαν νικητές παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ και ευχαριστώντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό του Ν. Σκοπού. Το προπονητικό δίδυμο Μάρκου – Ιωσηφίδη στον πάγκο των «κόκκινων» χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεσή του και έμεινε ευχαριστημένο από την προσπάθειά τους, λαμβάνοντας υπόψη ότι επρόκειτο για την πρώτη επίσημη υποχρέωση της νέας αυτής ομάδας. Με τη φανέλα του «Αριστοτέλειου/Πανσερραϊκού Κρι Κρι» αγωνίστηκαν οι Βασιλείου, Δάρατζης, Δρουμαλιάς, Ιωαννίδης, Καντάς, Λάτσιος, Μελαδιανός, Ξακουστός (αρχηγός), Ράγιας, και Φραγκάκης, ενώ οι Κολοβής και Παυλίδης απουσίασαν λόγω μικροτραυματισμών.

Οι έφηβοι του Πανσερραϊκού Κρι Κρι επικράτησαν στο κλειστό της Ομόνοιας επί της αντίστοιχης ομάδας του Ρούπελ Σιδηροκάστρου με σκορ 58-51 . Τα «λιονταράκια» ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι μπαίνοντας από την αρχή στη θέση του «οδηγού» και εξασφάλισαν από νωρίς το προβάδισμα που τα οδήγησε στη νίκη, χωρίς να απειληθούν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του. Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στο προπονητικό δίδυμο Ιωσηφίδη – Κοκολιού να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και πρόσωπα βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης αναφέρεται η χρησιμοποίηση όλων των παικτών της δωδεκάδας, που άφησαν ευχαριστημένους τους πολυάριθμους φιλάθλους που την παρακολούθησαν. Για τον «Πανσερραϊκό Κρι Κρι» αγωνίστηκαν οι Αναστασιάδης, Αποστολίδης, Γκουτίδης, Καϊμακάμης, Καλοβελόνης, Καμήλαλης (αρχηγός),  Κοπίλης, Λέφας, Μουστακλής, Μπακάλης, Μπουναρτζής και Σαμαράς.


Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες των Πρωταθλημάτων καλή αγωνιστική χρονιά, προπάντων, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Τέλος, καλούμε όλους τους Σερραίους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά και να απολαύσουν τους αθλητές των δύο ομάδων μας στους επόμενους αγώνες τους:
Παιδικό
Αριστοτέλειο/Πανσερραϊκός Κρι Κρι
vs
Α.Ε. Σερρών
Κυριακή 21.10.2018
15:00
Κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας
Εφηβικό
Γ.Σ. Σερρών
vs
Πανσερραϊκός Κρι Κρι
19:00

Μια ομάδα, ένας νομός, Πανσερραϊκός!

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.