Tuesday, October 30, 2018

Ενδοκυβερνητική κόντρα Παπακώστα – Γεροβασίλη για τις κρίσεις στην Αστυνομία


Νέα κρίση στους κύκλους της κυβέρνησης, αυτή τη φορά μεταξύ της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη και της υφυπουργού, Κατερίνας Παπακώστα φαίνεται πως προέκυψε, με την τελευταία, σύμφωνα με πληροφορίες, να απειλεί ακόμη και με παραίτηση
Νέα κρίση στους κύκλους της κυβέρνησης, αυτή τη φορά μεταξύ της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη και της υφυπουργού, Κατερίνας Παπακώστα φαίνεται πως προέκυψε, με την τελευταία, σύμφωνα με πληροφορίες, να απειλεί ακόμη και με παραίτηση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, τους τριγμούς προκαλούν οι κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, με την Κατερίνα Παπακώστα να επιθυμεί οι κρίσεις να μην προχωρήσουν με πολύ γρήγορο ρυθμό, τη στιγμή που η πλευρά της Όλγας Γεροβασίλη πέρασε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.


Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε δεσμευθεί δε ότι οι κρίσεις «θα γίνουν στην ώρα τους», ενώ όπως φαίνεται θα γίνουν τελικά εντός των επόμενων ωρών ή ημερών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Παπακώστα είχε σήμερα ραντεβού για το θέμα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή. Η συνάντησή τους, ωστόσο, δεν πραγματοποιήθηκε.
Η κυρία Παπακώστα τελικά συναντήθηκε με την Όλγα Γεροβασίλη στο εντευκτήριο, σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης. Η «φλόγα» ωστόσο δεν έσβησε, αφού η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη φέρεται να απείλησε ακόμα και με παραίτηση, εκφράζοντας παράλληλα τη διαμαρτυρία της για το γεγονός ότι όχι μόνο δεν ζητήθηκε η γνώμη της, αλλά και δεν ενημερώθηκε ποτέ για την προώθηση του Προεδρικού Διατάγματος για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. από την κυρία Γεροβασίλη.
Εν τέλει το απόγευμα, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε για 20 λεπτά με την Κατερίνα Παπακώστα, χωρίς όμως να βρεθεί και πάλι λύση.
Έτσι αναμένεται νέος κύκλος συνεννοήσεων από την Τετάρτη.

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.