Friday, October 19, 2018

Υλοποίηση του προγράμματος «Εξασφάλιση της πρόσβασης των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» από τον Δήμο Σιντικής


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση υλοποίησης του προγράμματος «Εξασφάλιση της πρόσβασης των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» που περιελάμβανε την συγκέντρωση δικαιολογητικών των δικαιούχων της δράσης. Έχουν ήδη συγκεντρωθεί αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα από του οικισμούς Αχλαδοχωρίου, Καρυδοχωρίου, Καπνοφύτου, Αγκίστρου, Προμαχώνα, Κάτω Ποροϊων, Σταυροδρομίου, Κορυφουδίου, Οδηγήτριας, Θεωδωρείου, Ανατολής και Παραποτάμου και έχει ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης και πιστοποίησης από το Τμήμα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου.


Η συγκέντρωση των δικαιολογητικών έγινε από εξειδικευμένο συνεργείο του Δήμου το οποίο, με απόφαση του Δημάρχου Σιντικής, επισκέφθηκε, σε προκαθορισμένες ημερομηνίες, τους παραπάνω οικισμούς προκειμένου να αποφευχθεί η μετακίνηση και η ταλαιπωρία των κατοίκων. Εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρατηρείται από τους μονίμους κατοίκους των οικισμών που εντάσσονται στο πρόγραμμα και προκειμένου να εξυπηρετηθεί το σύνολο των μονίμων κατοίκων θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για την κατά τόπους επίσκεψη του συνεργείου του Δήμου, προκειμένου να συγκεντρώσει δικαιολογητικά από τους κατοίκους που κατά την πρώτη φάση δεν κατάφεραν να τα καταθέσουν.
 Μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Σιντικής, δικαιούχοι της δράσης αποφασίστηκε να είναι και οι μόνιμοι κάτοικοι περιοχών του Σιδηροκάστρου οι οποίοι δεν έχουν τηλεοπτικό σήμα. Για τις ημερομηνίες και τον τόπο υποβολής των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την ένταξη στο πρόγραμμα τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι του Σιδηροκάστρου, όσο και οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων οικισμών που εντάσσονται στην δράση, θα ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.