Sunday, March 24, 2019

Μήνυμα Ιωσήφ Παναγιωτίδη για την 25η Μαρτίου


Μήνυμα του Υπ. Δημάρχου Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδη, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου
Με τον εορτασμό της επετείου της Επανάστασης του 1821 τιμάμε το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής, την αφάνταστη τόλμη ,το απαράμιλλο θάρρος και την δύναμη της ελπίδας των Ελλήνων που μεταφέροντας στους αιώνες την αρχαία Ελληνική πραγματικότητα, κήρυξαν τον αγώνα για την ελευθερία τους.
Οι αγωνιστές του αθάνατου ‘21 με την βοήθεια του Θεού, υπερασπίστηκαν τα υψηλά Ελληνικά ιδανικά και τις αξίες, με ακλόνητο φρόνημα και γενναία ψυχή διεκδικώντας με υπερηφάνεια μια ζωή ελεύθερη.
Η ιστορική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 διδάσκει το σύγχρονο Έλληνα ακόμα και σε αυτούς του δύσκολους καιρούς, να μη σταματά ποτέ να διεκδικεί μια Ελλάδα καλύτερη ενώ ταυτόχρονα εμπνέει και παρακινεί τον καθένα από εμάς να συμβάλλει με τις πράξεις του στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας. Η συμμετοχή όλων στο όραμα μιας καλύτερης πατρίδας, δικαιώνει τον αγώνα των προγόνων μας.
Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821
Ζήτω η Ελλάδα μας
Ζήτω η Μακεδονία μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!
Ιωσήφ Παναγιωτίδης
Υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.