Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων Πολιτών: Συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών. “Στενή συνεργασία για την ασφάλεια του πολίτη”

Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα, είχε με την Διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών  η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου και κλιμάκιο υποψήφιων της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Αναστάσιος Αραμπατζής, ο Αντιπρόεδρος και Οργαν. Γραμμ. κ. Αγγελος Τύλλιος  καθώς και ο Ταμίας κ. Κώστας Χατζηαντωνίου, έδωσαν ολοκληρωμένη εικόνα τόσο των αναγκών όσο και των δυνατοτήτων της Αστυνομικής Δύναμης των Σερρών.  
Η κ. Παπαφωτίου τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση της ίδιας και της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων στο έργο τους.
--------------------------------------


 “Ως εκπρόσωποι του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνουμε απερίφραστα συμπαραστάτες και έμπρακτοι βοηθοί του έργου των Αστυνομικών των Σερρών.
Πρόκειται για νέους στην πλειονότητά τους, άξιους, καταρτισμένους και εκπαιδευμένους ένστολους, που έχουν αλλάξει θετικά το πρόσωπο της Αστυνομίας.
Αξιοποιώντας όλα τα μέσα και τους τρόπους που δίνει ο “Κλεισθένης”, θα δημιουργήσουμε άμεσα τις δομές συνεργασίας ώστε και να αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας στους συνδημότες και να διευκολυνθεί το έργο των Αστυνομικών.
-Η επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας
-Οι ποδηλατικές περιπολίες στην πόλη
-Η νέα μελέτη του κυκλοφοριακού και οι διευκολύνσεις πρόσβασης στο Αστυνομικό κτίριο
-Τα νέα Πάρκινγκ εντός του αστικού ιστού,
είναι μερικά από τα πρώτα  μέτρα και έργα που θα υλοποιήσουμε για την σωστή λειτουργία της πόλης.

Η συνεργασία μας θα ευοδώσει την κοινή επιδίωξη, που είναι η  ασφάλεια των πολιτών και η ορθή εποπτεία της περιοχής”
 δήλωσε η κ. Παπαφωτίου.
-----------------------------------------

Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ.
Ζωή Αλιώζη, Δαμιανός Δουράκης, Βάσω Μαυρίδου, Γιάννης Προδρόμου,  Έφη Τζούρη, Κική Φωτίου, Εύη Χρηστομάτη, και ο συνεργάτης δικηγόρος κ. Δημήτρης ΑγγελακόπουλοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.