Friday, March 22, 2019

Ιωσήφ Παναγιωτίδης: ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ - ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Σοβαρά ερωτήματα έθεσε ο υπ. Δήμαρχος Σιντικής, Ιωσήφ Παναγιωτίδης, για την προγραμματική σύμβαση του δήμου ύψους 5.000.000 ευρώ με δανεισμό δυο μήνες πριν της εκλογές, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στην εκπνοή της θητείας του ο δήμαρχος έφερε θέμα πρότασης προγραμματικής σύμβασης με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ ( χωρίς διαγωνισμό) με δανεισμό ύψους 5.000.000 ευρώ (καλά διαβάσατε) από το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων για ανάθεση της συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού του δήμου. Ένας δήμαρχος που στα μέσα δηλώνει ότι θα στήσει δύο έως τρείς συνδιασμούς στις επερχόμενες εκλογές ,ένας δήμαρχος που στην κεντρική του ομιλία δήλωνε πως για αυτόν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ , δεν είχε την υπομονή να περιμένει για το παραπάνω εξωφρενικό δάνειο των 5.000.000 ευρώ που θέλει να φορτώσει στους δημότες;;;. Στην διάρκεια της συζήτησης στο ΔΣ δήμαρχος δήλωσε με σκανδαλώδη άνεση ότι « ζητώ να το ψηφίσετε και αργότερα από την επόμενη δημοτική αρχή μπορεί να απορριφθεί». Δηλαδή πληρώσαμε μια μελέτη (!!!) για ένα έργο που υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να απορριφθεί. Ο κ. Νικόλαος Δεμερτζής αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίασε στοιχεία όμορου δήμου για το ίδιο θέμα ακριβώς ( με την ίδια ακριβώς εταιρία και διαδικασία) που κρίθηκε απορριπτέα και δήλωσε οτι είναι παράνομη. Παρακολουθώντας με την παρουσία μου το δημοτικό συμβούλιο εισέπραξα την αίσθηση και μου γεννήθηκαν ερωτήματα α όπως: Μήπως ήταν αυτοσκοπός η μελέτη και όχι το έργο;;; Ποιά εταιρία έκανε την μελέτη;; Με ποιά κριτήρια επιθλέχθηκε η εταιρία μελετών;;; Γιατί δεν την ανέλαβε η ΑΝΕΣΕΡ όπου ο δήμος είναι μέτοχος και ο δήμαρχος θεσμικό μέλος της;;;Πόσο στοίχισε η μελέτη;;; Γιατί τόση βιασύνη να φορτώσουμε τους δημότες με 5.000.000 δάνειο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο;;; ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ !!!!








No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.