Monday, March 18, 2019

Επίσκεψη στο Νομό Σερρών Ολυμπίας Τελιγιορίδου Υφυπουργού ΑΑΤ


Περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών πραγματοποίησε η Υφυπουργός ΑΑΤ κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου .

Κατά την επίσκεψη της η κ. Τελιγιορίδου


·         Συναντήθηκε στο τελωνείο του Προμαχώνα, με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τους υπαλλήλους του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών , Ποιοτικού και  Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου που διενεργούν τους ελέγχους εισαγωγών των αγροτικών προϊόντων στην χώρα μας.
·         Επισκέφθηκε την περιοχή Ηράκλειας – Κερκίνης την αρδευτική διώρυγα Κ3 και συζητήθηκε ο συντονισμός με τις τοπικές αρχές για την ολοκλήρωση του έργου.
·         Συναντήθηκε και συνομίλησε με φορείς, κτηνοτρόφους και βουβαλοτρόφους, στη Γέφυρα Βυρώνειας για τα τοπικά προβλήματα που τους απασχολούν.
·         Πραγματοποιήθηκε  ευρεία σύσκεψη στα γραφεία του ΓΟΕΒ πεδιάδας Σερρών  με θέμα τα εγγειοβελτιωτικά έργα και τις ενεργειακές κοινότητες.
·         Επίσκεψη σε Οινοποιείο στο χωριό Γάζωρο και συνάντηση νε νέους αγρότες.
·         Ομιλία σε ανοιχτή μαζική εκδήλωση με αγρότες στο χωριό Ορεινή και συζήτηση για θέματα που αφορούν τον κόσμο του πρωτογενή τομέα της περιοχής.
·         Επίσκεψη σε μελισσοκομική επιχείρηση στο Ροδολίβος.
·         Συνάντηση στο  Λιμάνι της Αμφίπολης με τον Φορέα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και τον Δήμαρχο Αμφίπολης με θέμα την δυνατότητα λειτουργίας του Λιμανιού προς όφελος της κοινωνίας.




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.