Wednesday, March 27, 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημάρχου Φώτη Δομουχτσίδη για τον Δήμο Σιντικής

Με ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σιντική​​ -​​ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», νυν Δήμαρχος και ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες αυτό-διοικητικές εκλογές, Φώτης Δομουχτσίδης, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι:


«Αγαπητές συνδημότισσες αγαπητοί συνδημότες,
Είναι γεγονός ότι παρά την κρίση του πολιτικού μας συστήματος,​​ η​​ Τοπική​​ Αυτοδιοίκηση ως θεσμός εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών, επειδή ακριβώς κρίνεται και λογοδοτεί για τα πεπραγμένα της, έρχεται σε άμεση επαφή με την κοινωνία και τα προβλήματά της.
Στη διάρκεια της θητείας μου στον δημαρχιακό θώκο της Σιντικής​​ υλοποιήθηκε το προεκλογικό μας πρόγραμμα ​​ σχεδόν​​ στο σύνολό του.​​ Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τον περιορισμό των πόρων​​ από​​ το κράτος,​​ διεκδικήθηκαν αποτελεσματικά​​ μεγάλα​​ προγράμματα,​​ έγιναν παρεμβάσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον δήμο και​​ δόθηκε προτεραιότητα στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας.​​ 
Σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του δήμου που υπερέβαλαν εαυτό, θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό ο στόχος επιτεύχθηκε. Με καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών, με διαφάνεια στις συναλλαγές, με αξιοκρατικά κριτήρια στην επιλογή προσώπων και με​​ περιορισμό των άσκοπων​​ εξόδων,​​ μπορέσαμε​​ να δώσουμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα αλλά και να δρομολογήσουμε τις λύσεις σε άλλα.
Δεν είμαι ο δήμαρχος που τα έκανε όλα. Είμαι όμως ο δήμαρχος που τα προσπάθησε όλα​​ και θέλω μαζί​​ με εσάς,​​ να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα στη νέα θητεία.
Για αυτό και θέτω τον εαυτό μου και πάλι στην κρίση των δημοτών για τις εκλογές του Μαΐου.​​ Μαζί με​​ τους​​ ικανούς​​ συνεργάτες μου, ζητώ την εμπιστοσύνη και τη ψήφο σας για να συνεχίζουμε το έργο μας.
Ως υποψήφιος Δήμαρχος,​​ προσκαλώ καθεμιά και καθέναν από εσάς,​​ να κάνει αυτές τις δημοτικές εκλογές​​ προσωπική​​ του υπόθεση​​ και​​ να συγκρίνει πρόσωπα, προγράμματα, αρχές και αξίες όσων διεκδικούν​​ το​​ δήμο Σιντικής.»
Με εκτίμηση
Φώτης Δομουχτσίδης
Δήμαρχος Σιντικής
Επικεφαλής συνδυασμού​​ «Σιντική​​ -​​ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Πηγή: fdomouchtsidis.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.