Sunday, March 31, 2019

Σπύρος Τσαρτσίδης: ΕΠΙ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ "ΣΤΕΝΩΠΟΥ"

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Σπύρος Τσαρτσίδης, κάνει ερωτήματα και απαντά στο κείμενο της "ΣΤΕΝΩΠΟΥ".

ΕΠΙ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ "ΣΤΕΝΩΠΟΥ"
Κύριοι της «ΣΤΕΝΩΠΟΥ..»
Όταν σας απευθύνουν συγκεκριμένες καταγγελίες να απαντάτε συγκεκριμένα και όχι με ένα γενικό κείμενο.
Επαναλαμβάνω αυτά που σας απηύθυνα στα δυο κείμενα που δημοσίευσα στο διαδίκτυο:
1. Όλες τις χρονιές και όσες φορές πήγατε σε διάφορα μέρη για παρουσίαση της «ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ» όχι μόνο δεν πήρατε (το ζήτησα επανειλημμένως) κάτι από το τοπικό Μουσείο Σιδηροκάστρου «Μιχάλη Τσαρτσιδη» το οποίο έχει αυθεντικά κειμήλια και τα όπλα της μάχης του Ρούπελ, αλλά πήρατε (όχι κατακριτέο αυτό και μακάρι άλλοι τόσοι συλλέκτες να συμμετέχουν) άλλους συλλέκτες από άλλες περιοχές
2. Ένας από τους σκοπούς του συλλόγου σας είπατε στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι η ανάπτυξη του τόπου…κι εσείς πως το εννοείτε αυτό όταν δεν προβάλλετε σ αυτές τις παρουσιάσεις το Μουσείο μας ενώ σας το ζήτησα τόσες φορές.
3. Δείξτε την αίτηση παραίτησής μου της 2-4-2018 από το σωματείο σας που είναι γι αυτό ακριβώς τον λόγο.
4. Ενώ σε μια αίτηση παραίτησης απαντάνε με αποδοχή ή μη της αίτησης , εσείς ψευδώς αναφέρατε ότι με διαγράψατε και ψευδώς ότι μου κοινοποιήσατε τα πρακτικά ενώ ουδέποτε παρέλαβα τέτοια πρακτικά
5. Πέρυσι δεν επιτρέψατε άνευ λόγου τη συμμετοχή στην «ΑΝΑΒΙΩΣΗ…» την Ομάδα μας Ιστορικής Αναβίωσης «Γεώργιος Δουράτσος Δκτης Ρούπελ» του Πολεμικού Μουσείου «Μιχάλης Τσαρτσίδης» της μεγαλύτερης στην Ελλάδα αλλά και μοναδικής που διαθέτει τα αυθεντικά όπλα που πολέμησαν στο Ρούπελ, ενώ φέτος μετά την γενική κατακραυγή από τους τοπικούς σχεδιάζετε την συμμετοχή μας με 5 αναβιωτές μας .
Αυτά και παρακαλώ για συγκεκριμένες απαντήσεις .
Εκτός κι αν θέλετε να γίνει μια διαγραφή όλων αυτών των τραγικών λαθών (που μπορεί κι από πλευράς μας να έγιναν) και να δώσουμε μια άλλη ευκαιρία με μια νέα συνεργασία πάνω στη βάση της ειλικρίνειας και αλληλοσεβασμού.
Σημειώνω τον σεβασμό και εκτίμησή μου σε όλα τα μέλη σας (γι αυτό άλλωστε παρά την πικρία μας από τον περσινό άδικο και άνευ λόγου αποκλεισμό μας από την ΑΝΑΒΙΩΣΗ , ο ίδιος προσωπικά σας παρακολούθησα και ήρθα και σας συγχάρηκα).
Σ αυτά δεν χωράνε προσωπικά διότι πρέπει να ενισχύουμε τον εθελοντισμό για το συμφέρον του τόπου. Τον εθελοντισμό όμως όλων και όχι τον αποκλεισμό των τοπικών αλλά ούτε και το «θάψιμο» ενός τοπικού παράγοντα όπως το Μουσείο μας.
Με τιμή
Σπύρος Τσαρτσίδης
Εδώ το κείμενο της "ΣΤΕΝΩΠΟΥ"

Σπύρος Τσαρτσίδης: ΕΠΙ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ "ΣΤΕΝΩΠΟΥ" https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10219711739282883&set=a.1947898856047&type=3&theater



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.