Friday, March 29, 2019

Πανσερραϊκός Κρι Κρι: «Σαββατοκύριακο . . .Τελικών!»




«Σαββατοκύριακο . . .Τελικών!»
Αριστοτέλειο / Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Αρίων Ξάνθης
Αστέρας Καβάλας - Πανσερραϊκός Κρι Κρι

Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι είναι φέτος η μοναδική ομάδα στη περιφέρεια Ανατολικής – Μακεδονίας και Θράκης που τόσο το Παιδικό όσο και το Εφηβικό τμήμα της έφτασε μέχρι το Final 4 των αντίστοιχων Πρωταθλημάτων! Ταυτόχρονα, το Αντρικό που τερμάτισε ήδη πρώτο στον όμιλό του και με εξασφαλισμένο το πλεονέκτημα έδρας στα play of θα διεκδικήσει μέσω του ειδικού πρωταθλήματος των τελικών τη μοναδική θέση που οδηγεί στην στις εθνικές κατηγορίες, προκρίθηκε αήττητο και στον τελικό του Κυπέλου της περιφέρειάς μας. Ειδικότερα:


□ Το Σάββατο 30.3.2019 στις 19:00 στο γήπεδο της Γεωργιανής Παγγαίου η παιδική ομάδα Αριστοτέλειο - Πανσερραϊκός Κρι Κρι θα διεκδικήσει μια θέση στον Τελικό του Πρωταθλήματος Παίδων απέναντι στην ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης.

□ Την Κυριακή 31.3.2019 στις 12:30 στο γήπεδο της Κομοτηνής η αντρική ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι θα διεκδικήσει στον Μεγάλο Τελικό το Κύπελλο της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. απέναντι στην ομάδα του Αστέρα Καβάλας .

Όσοι Σερραίοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες αυτούς μπορούν να επικοινωνήσουν ως την Παρασκευή 29 Μαρτίου το μεσημέρι στο τηλέφωνο 6955 536806 (κ. Λίτσα Κουντουρά) για να εξασφαλίσουν τη δωρεάν μεταφορά τους.

Μια Ομάδα, ένας Νομός . . . Πανσερραϊκός!


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.