Saturday, March 16, 2019

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών. Η στενή συνεργασία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του Δήμου μας


Συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων είχε με τον Πρόεδρο και τον Οικον. Επόπτη του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών, η υποψήφια Δήμαρχος ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου και κλιμάκιο υποψηφίων της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.

Ο κ. Χρήστος Μέγκλας εστίασε στην αποβιομηχάνιση του νομού, στο υψηλό  ενεργειακό και φορολογικό κόστος παραγωγής, καθώς και στα σχέδια δημιουργίας Εκθεσιακού Κέντρου στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη.
---------------------------------

Η κ. Παπαφωτίου τόνισε: “ Το πρόγραμμα της ΔΥΝΑΜΗΣ είναι προσανατολισμένο στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας. Πιστεύουμε στην στενή συνεργασία  Δήμου και ΕΒΕΣ κι όχι στην άσκοπη αντιπαράθεση.
Οι δεσμεύσεις μας για πρωτοβουλίες, δράσεις και έργα που θα τονώσουν και θα εξασφαλίσουν την οικονομική κίνηση και αύξηση του επενδυτικού ενδιαφέροντος, είναι συγκεκριμένες και συνδυαστικές.
Δεσμευόμαστε για:
- Δημιουργία Θεσμών Εξωστρέφειας και πλήρη αναμόρφωση της εικόνας της πόλης.
-Πρόβλεψη δημοτικών ελαφρύνσεων και διευκολύνσεων σε νέους μικροεπενδυτές και υφιστάμενες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις εντός ορίων του Δήμου μας
- Μέριμνα για την ΒΙΠΕ και το ΒΙΟΠΑ
- Αξιοποίηση και της παραμικρής ευκαιρίας και αναπτυξιακής δυνατότητας από ευρωπαικά και εθνικά προγράμματα.
- Εκ νέου οργάνωση του κυκλοφοριακού χάρτη της πόλης και του συστήματος πάρκινγκ.

-Αναμόρφωση και επέκταση του Εμπορικού Κέντρου της πόλης.
-Δημιουργία Ενεργειακών Συνεταιρισμών και μέριμνα επέκτασης των δικτύων κοινής ωφέλειας για την μείωση του ενεργειακού κόστους επιχειρήσεων και νοικοκυριών.
Η ανάπτυξη της τοπικής αγοράς είναι για εμάς προτεραιότητα. Στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε συμπαραστάτη και συνεργάτη το ΕΒΕΣ, του οποίου κάθε αναπτυξιακή δράση και πρωτοβουλία, στηρίζουμε θερμά
”.
--------------------------------
Στην 2ωρη συνάντηση συμμετείχαν από το ΕΒΕΣ ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Μέγκλας, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Θωμάς Τενεκετζής και ο αναπλ. Δ.ντής κ. Γιάννης Κοτζαμπασίδης.
Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Δημοτ. Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ κ.κ.: Ζωή Αλιώζη, Βάσω Μαυρίδου, Γιάννης Προδρόμου, Μάκης Χατζηλιάδης και
Εύη Χρηστομάτη.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.