Wednesday, March 27, 2019

30 - 31 Μαρτίου το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 30 & 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά.
Η «Γραφίδα Σιντικής» επικοινώνησε με τον κ. Παναγιώτη Κεμανιτζόγλου Μέλος της Διοικούσας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Νομού Σερρών και στέλεχος του Κινήματος ο οποίος μας ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Κεμανιτζόγλου «Πρόκειται για ένα συνέδριο έκτακτο, πολιτικό και καταστατικό με στόχο την ενοποίηση του κινήματος και το πως θα πορευθεί η παράταξη από εδώ και στο εξής.»


Από την εμπειρία του νεαρού στελέχους μιας και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια ο κ. Κεμανιτζόγλου σημείωσε «το μεγάλο στοίχημα του συνεδρίου θα είναι η συσπείρωση και η ανάκαμψη για το κίνημα», ενώ συμπλήρωσε πως «όσο ΣΥΡΙΖΑ & ΝΔ μας χτυπούν τόσο περισσότερο μας ενισχύουν». Συμπλήρωσε δε πως «το συνέδριο θα οριστικοποιήσει το πού βαδίζουμε και την καθαρή πολιτική μας πυξίδα». Επιπροσθέτως τόνισε πως «το συνέδριο θα εκλέξει και την νέα κεντρική επιτροπή του ενιαίου φορέα του Κινήματος» και πως «η ανανέωση και η διεύρυνση θα πρέπει να είναι βασικά θέματα στο επικείμενο συνέδριο.»
Τέλος ο κ. Κεμανιτζόγλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της παράταξης, τόνισε «πως θα είμαστε η θετική έκπληξη της κάλπης στις εκλογές» και πως «από το Νομό Σερρών θα συμμετέχουν 70 σύνεδροι».



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.