Monday, March 18, 2019

Τουρνουά Παμπαίδων: Άλλη μια νίκη για τα «λιονταράκια»


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 2018-2019
Αποτέλεσμα 3ης αγωνιστικής
Τουρνουά Παμπαίδων: Άλλη μια νίκη για τα «λιονταράκια»
         Μία ακόμη νίκη πέτυχαν τα «λιονταράκια» στo πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τουρνουά Παμπαίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή στο Κλειστό της Ομόνοιας, αφού επικράτησαν επί της ομάδας της Αθλητικής Ακαδημίας Λευκώνα με σκορ 72-43.
         Το «βάπτισμα του πυρός» έλαβε  ο Γιώργος Ιωαννίδης,  ο οποίος έχασε την προηγούμενη αγωνιστική λόγω αδιαθεσίας.


        Παράλληλα, ένας ακόμη αθλητής της Ακαδημίας του Πανσερραϊκού Κρι Κρι (Lions Basketball Academy), ο Κωνσταντίνος Καραμάνης (γεννηθείς 2005) πραγματοποίησε την πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση!
          Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων τόσο για την προσπάθεια όσο και για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο!
Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Λάτσιος Νικόλαος, Ιωαννίδης Γιώργος, Κολοβής Κωνσταντίνος, Παυλίδης Παντελής, Δάρατζης Κίμων, Μαυρουδής Φραγκάκης, Βασιλείου Ηλίας, Σιάκκας Αθανάσιος, Ζηλιαχόβαλης Αριστείδης, Λάτσιος Αναστάσιος, Καραμάνης Κωνσταντίνος
Αξιοσημείωτα από την αναμέτρηση
·           Δρουμαλιάς Κωνσταντίνος, Καντάς Αθανάσιος και Ξακουστός Κωνσταντίνος ήρθαν και ενίσχυσαν τον πάγκο της ομάδας, στηρίζοντας τις προσπάθειες των συμπαικτών τους.
·         Ραγιάς Δημήτρης και Μελαδιανός Ιωάννης ήταν στην κερκίδα και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των φίλων και συμπαικτών τους.
·         Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: ΚΡΙΚΡΙ, Γατίδης, Μαθητικό Σπουδαστήριο, Φροντιστήριο ΦΑΡΜΑΚΗ
Επόμενη αγωνιστική για τα «λιονταράκια» στις 23/03/2019 (Σάββατο), στις 15:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Νιγρίτας με αντίπαλο τους Βισάλτες ΓΑΣ Νιγρίτας.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.