Thursday, March 21, 2019

Ο πανικός δημιουργεί συνθήκες βρώμικων εκλογών

Άρχισε ο βρώμικος πόλεμος για τις εκλογές…
Του Χρήστου Κατσαρού
Τον τελευταίο καιρό βλέπουν το φως της δημοσιότητας φήμες που διακιούνται κυρίως μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που θέλουν να υπάρχουν περίεργες συναλλαγές μεταξύ του νυν Δημάρχου Σιντικής και Δημοτικών Συμβούλων με σκοπό την στήριξή τους στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.. Το θέμα μάλιστα έφτασε να συζητηθεί και στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από εισήγηση του Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Ζαπρίδη ο οποίος φανερά εκνευρισμένος μίλησε για κινήσεις πανικού και για συνθήκες "βρώμικων' εκλογών. Ζήτησε μάλιστα από το άτομο ή τα άτομα που διακινούν αυτές τις φήμες να αποτανθούν στον εισαγγελέα και τη δικαιοσύνη, αν έχουν αποδείξεις, τονίζοντας ότι αν αυτό δεν συμβεί, όπως δεν συνέβηκε μέχρι τώρα, τότε πρόκειται για συκοφαντίες και λάσπη στον ανεμιστήρα που πληγώνουν την πολιτική ηθική και τον πολιτικό πολιτισμό μας.. Αν πραγματικά έχουν δίκιο ο κύριος Ζαπρίδης και ο Δήμαρχος και πρόκειται για λασπολόγους που σκοπό έχουν να σπιλώσουν υπολήψεις "για ένα λουκάνικο κι ένα ποτήρι κρασί", όπως ειπώθηκε, τότε η παρέμβαση της δικαιοσύνης είναι απαραίτητη, όπως απαραίτητη είναι και στην αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή υπάρχουν ενδείξεις ή αποδείξεις χρηματισμού και συναλλαγής.
Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής
Ταχ. Δ/νση: Λιβαδιά Σιντικής Σερρών, Τ.Κ. 62055
Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 6945488779



Τοποθέτηση του τ. αντιδημάρχου Δ.Ε. Κερκίνης, κ. Στάθη Ζαπρίδη, για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης(facebook) που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν την περιγραφόμενη σε αυτά "κατάσταση που επικρατεί μεταξύ δημάρχου και δημοτικών συμβούλων περί χρηματισμού" του δήμου Σιντικής, στην 3η τακτική συνεδρίαση της 20ης Μαρτίου 2019.
Ο πανικός δημιουργεί συνθήκες βρώμικων εκλογών 20.3.19 https://youtu.be/DHX1MKoUt2E

Αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης(facebook):



















No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.