Saturday, June 13, 2020

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ

Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Σερρών της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Μπούμπας, προς: Τον Υπουργό  Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκη, Τον Υπουργό Εσωτερικών κ . Θεοδωρικάκο , με θέμα: «Επίλυση των διαδικασιών αποπληρωμής της υλοτομίας για θέρμανση σε Άνω Βροντού Σερρών και Νευροκόπι Δράμας »
Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης:


ΕΡΩΤΗΣΗ
Του Κωνσταντίνου Μπούμπα, βουλευτού Νομού Σερρών
       Προς: Τον Υπουργό  Περιβάλλοντος και Ενέργειας
                  Tον Υπουργό Εσωτερικών
ΘΕΜΑ: «Επίλυση των διαδικασιών αποπληρωμής της υλοτομίας για θέρμανση σε Άνω Βροντού Σερρών και Νευροκόπι Δράμας »
Kύριοι, κύριοι Υπουργοί, 
Είναι γνωστό ότι, στην Άνω Βροντού Σερρών και στο Νευροκόπι Δράμας, λόγω της θέσεως και του υψομέτρου τους, οι θερμοκρασίες, κατά την διάρκεια του χειμώνα, είναι από τις πλέον χαμηλές στη χώρα. Η διάρκεια, δε, του χειμώνα εκεί είναι 8μηνη, δηλαδή, ξεκινά από τον μήνα Σεπτέμβριο έως τον μήνα Μάιο. Παρά τα προηγούμενα δεδομένα, οι χρηματοδοτήσεις των αρμοδίων Αρχών προς τα Δασαρχεία Δράμας, Σερρών και Νευροκοπίου καθυστερούν κάθε φορά και έτσι, η προμήθεια των καυσόξυλων δεν φτάνει έγκαιρα στους δικαιούχους πολίτες.
 Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,                                                           
Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί :
Προτίθεσθε να χρηματοδοτήσετε έγκαιρα τα Δασαρχεία Δράμας, Σερρών και Νευροκοπίου, μέχρι το μήνα Ιούλιο, ώστε στη συνέχεια, τα εν λόγω να προβούν επίσης έγκαιρα στην πληρωμή των αρμόδιων υλοτόμων για να δρομολογηθεί σε σωστό χρόνο η προμήθεια των κατοίκων των παραπάνω περιοχών με καυσόξυλα;
Ο ερωτών βουλευτής
Κωνσταντίνος Μπούμπας



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.