Monday, June 15, 2020

Λευτέρης Αβραμάκης: «Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που μπαίνουν σήμερα στο στίβο των πανελλαδικών»



Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, δήλωσε:

«Σήμερα ξεκινάει για ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής νεολαίας μία σημαντική δοκιμασία, αυτή των πανελλαδικών εξετάσεων. Αυτές οι εξετάσεις πρόκειται να διεξαχθούν σε ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς ακολουθούν την περίοδο του lockdown και της πανδημίας, της εξ αποστάσεως μάθησης και της τηλε – διδασκαλίας. Εύχομαι σε όλες τις διαγωνιζόμενες και τους διαγωνιζόμενους καλή επιτυχία με υπομονή, δύναμη και καθαρό μυαλό. Μπορεί να είναι ένα κρίσιμο στάδιο στη ζωή τους, αλλά δεν τελειώνουν όλα εδώ. Η ζωή συνεχίζεται τόσο για τους επιτυχόντες όσο και για αυτούς που δεν θα τα καταφέρουν. Εξάλλου, είναι μόνο η αρχή μίας πορείας που περιλαμβάνει εμπόδια και δυσκολίες μέχρι να βρει κανείς ό,τι πραγματικά επιθυμεί για τον εαυτό του. Να’ ναι, λοιπόν, τα παιδιά μας πάντοτε μαχητικά και να στέκονται δυναμικά και ενεργητικά απέναντι στα δύσκολα, απέναντι στις προκλήσεις της επόμενης ημέρας. Αυτή είναι η πιο σημαντική νίκη. Θα ήθελα έτσι να κλείσω με έναν άλλο στίχο του Τίτου Πατρίκιου, με τίτλο «το κέρδος»:

Το κέρδος

Δεν χρειάζομαι πια πολλές ελπίδες
για ένα καλύτερο αύριο.
Άλλωστε το αύριο
είναι από μόνο του καλύτερο
είναι το κέρδος
μιας ακόμα μέρας.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.