Sunday, June 21, 2020

Αλέξανδρος Χρυσάφης: Γιατί Δήμος Σερρών δεν είναι μόνον η πόλη!!

Ανάρτηση στο FB του δημάρχου Σερρών κ. Αλεξάνδρου Χρυσάφη


« Είχα την χαρά σήμερα να βρεθώ στην κοινότητα της Ορεινής όπου βρίσκεται σε εξέλιξη, απο τις 16 έως 23 Ιουνίου, το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ από τον Δήμο Σερρών, σε συνεργασία με την Διεθνή Οργάνωση ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ και τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών!

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο του την στείρωση και καταγραφή των αδέσποτων ποιμενικών σκύλων στις αγροτικές περιοχές του Δήμου μας ώστε να μπορέσει να ελεγχθεί ο πληθυσμός τους.
Απο τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Δινάκη, που έχει την εποπτεία του προγράμματος και την φιλόξενη Πρόεδρο της Ορεινής κ. Σοφία Ιχτιάρη, ενημερώθηκα για τον μέχρι σήμερα αριθμό των τετράποδων φίλων μας που έχουν στειρωθεί καθώς και τα διάφορα θέματα που αντιμετώπισαν οι εθελοντές και τα στελέχη του Δήμου κατά την παραπάνω διαδικασία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρόεδρο του Φ.Ο. Σερρών κ. Zoi Kontou και τους υπεύθυνους και τους εθελοντές της Διεθνούς Οργάνωσης «Κτηνίατροι σε Δράση» για την άψογη συνεργασία και την
προσφορά τους για την συγκεκριμένη δράση η οποία θα καλύψει πάνω από 150 τετράποδα!
Η γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση που ακολούθησε με τους συνδημότες μου στο όμορφο αυτό χωριό και με την συνδρομή ενός έμπειρου αυτοδιοικητικου του Σάκης Γάτσιος, αποσαφηνισε την θέληση της νέας Δημοτικής Αρχής για λύσεις στα πολλά και πιεστικά προβλήματα των ορεινών αυτών χωριών του Δήμου μας!
Γιατί Δήμος Σερρών δεν είναι μόνον η πόλη!! »



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.