Saturday, June 20, 2020

4+1 Tips για επίπεδη κοιλιά


Κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλοι έχουμε την αγωνία για το πρώτο μπάνιο στην παραλία και την εικόνα που παρουσιάζουμε. Η ανησυχία αυτή χτυπάει κόκκινο, όταν πλησιάζει η περίοδος των διακοπών και πολλές φορές, για να αποκτήσουμε την επίπεδη κοιλιά που επιθυμούμε, κάνουμε λάθη που αποβαίνουν μοιραία για την υγεία μας. Ένα από αυτά είναι το να προσπαθούμε, χωρίς μέτρο να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε. Σε αυτή την απαιτητική προσπάθεια, οι σπουδαστές του τομέα Διατροφής & Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ σας παρουσιάζουν 4+1 tips για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά χωρίς υπερβολές και χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας.

  • Σωστή διατροφή και όχι δίαιτα: Μια διατροφή βασισμένη σε φρούτα και λαχανικά είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για την απόκτηση της πολυπόθητης επίπεδης κοιλιάς. Με τη δίαιτα στερείτε τον εαυτό σας και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πάρετε, όχι μόνο τα κιλά που χάσατε, αλλά και περισσότερα. Προσοχή! Τα λαχανικά θα πρέπει να είναι βρασμένα, γιατί τα ωμά επιβραδύνουν τη διαδικασία της πέψης. Επίσης, βάλτε στην καθημερινότητά σας ένα γιαουρτάκι και φροντίστε το τελευταίο σας γεύμα να είναι μέχρι τις 9 το βράδυ.
  • Άφθονα Υγρά: Οι ειδικοί αναφέρουν, ότι πρέπει σε ημερήσια βάση να καταναλώνουμε δύο με τρία λίτρα νερό. Αν αυτό είναι δύσκολο για σας, τότε βάλτε στη ζωή σας το πράσινο τσάι, το οποίο βοηθά στο κάψιμο λίπους.
  • Γυμναστική: Βρείτε το ιδανικό workout για σας, που μπορείτε να το κάνετε τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, είτε στο γυμναστήριο, είτε στο σπίτι.
  • Ύπνος: Προσπαθήστε να κοιμάστε το απαραίτητο οκτάωρο για τον οργανισμό σας, γιατί όσο πιο ξεκούραστοι είστε, τόσο πιο γρήγορα θα πετύχετε το στόχο σας.
  • Συσφικτική κρέμα: Επισκεφθείτε ένα φαρμακείο και συμβουλευτείτε τη φαρμακοποιό για το ποια κρέμα σύσφιξης θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε.
Βρείτε αυτή που ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες, αλλά εφαρμόστε την με μέτρο και εφόσον ταυτόχρονα κάνετε διατροφή και άσκηση.
Τέλος, να θυμάστε: αποφύγετε τις υπερβολές σε ό,τι αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση και ό,τι κάνετε κάντε το για σας, όχι για τους άλλους. Η υγεία σας είναι σημαντική και όχι τόσο η εικόνα σας.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.