Saturday, May 13, 2017

Συγχαρητήρια στην Ελπίδα Σκουτάρεως για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία ποδοσφαίρου

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα  για την επιτυχία της.
C:\Users\Mixalis\Desktop\ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ\logo\logo_syriza TMHMA AΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.jpg
Την Τετάρτη 10 Μάη 2017  η   πήρε  την πανάξια πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος πετυχαίνοντας παράλληλα την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου. Η  μεγάλη αυτή επιτυχία ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη θέση του  Νομού Σερρών στον αθλητικό χάρτη.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα  για την επιτυχία της, η οποία δεν αποτελεί μόνο μια μεγάλη κατάκτηση αλλά και την επιβράβευση της υπομονής και επιμονής με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, ως αποτέλεσμα της άρτιας οργάνωσης και λειτουργίας του Σωματείου σε όλα τα επίπεδα.
Ευχόμαστε από καρδιάς η Ελπίδα  Σκουτάρεως –όπως έκανε πάντα- να συνεχίσει να προάγει και να διδάσκει στους νέους της περιοχής το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι.  
Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές, στους διοικούντες και σε όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή που κάνει όλους τους Σερραίους  υπερήφανους.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον».


ΣΕΡΡΕΣ 12/05/2017
Το Τμήμα Αθλητισμού
της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.