Saturday, May 13, 2017

Απόψε ο μεγάλος τελικός της Eurovision- Πανέτοιμη η Demy για να κλέψει τις εντυπώσεις

This Is Love από το Κίεβο σε όλη την Ευρώπη

Η ελληνική συμμετοχή θα ανέβει 15η στη σκηνή - Συνολικά 26 χώρες διαγωνίζονται - Τι να περιμένουμε από την ελληνική αποστολή  - Στις 10:00 το βράδυ απευθείας από την ΕΡΤ
Η μεγάλη μέρα για το διαγωνισμό της Eurovision έφτασε και απόψε το βράδυ με τις ευχές όλων των Ελλήνων eurofan, η Demy θα διεκδικήσει τη νίκη του διαγωνισμού που διεξάγεται στο Κίεβο, με το τραγούδι «This is love».

Μετά την ολοκλήρωση και του Β΄Ημιτελικού την Πέμπτη, οι διοργανωτές είχαν την πλήρη εικόνα για τις χώρες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Τα ξημερώματα της Παρασκευής η EBU ανακοίνωσε την τελική σειρά εμφάνισης. Σύμφωνα με την απόφαση των διοργανωτών, η Ελλάδα με τη Demy και το This Is Love θα εμφανιστεί στη 15η θέση και η Κύπρος στη 19η. Στον τελικό θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι 20 από τους δύο ημιτελικούς -δέκα από κάθε βραδιά- οι «Big Five» και η διοργανώτρια Ουκρανία.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό της Eurovision 2017


Ισραήλ
Πολωνία
Λευκορωσία
Αυστρία
Αρμενία
Ολλανδία
Μολδαβία
Ουγγαρία
Ιταλία
Δανία
Πορτογαλία
Αζερμπαϊτζάν
Κροατία
Αυστραλία
Ελλάδα
Ισπανία
Νορβηγία
Ηνωμένο Βασίλειο
Κύπρος
Ρουμανία
Γερμανία
Ουκρανία
Βέλγιο
Σουηδία
Βουλγαρία
Γαλλία

Δείτε στο βίντεο την Demy στη σκηνή της Eurovision 

Η θέση που εμφανίζεται η Ελλάδα θεωρείται ως αρκετά καλή από όσους ασχολούνται με τον διαγωνισμό, τόσο επειδή δεν θα ανέβει στη σκηνή αρκετά νωρίς ώστε να ξεχαστεί, όσο και γιατί πριν και μετά από την Demy δεν εμφανίζεται κάποιο από τα φαβορί ώστε να την επισκιάσει.

Στον πρώτο ημιτελικό, η ελληνική συμμετοχή καταχειροκροτήθηκε και έκλεψε τις εντυπώσεις.Με το μπλε να κυριαρχεί στο φόντο της ελληνικής συμμετοχής, η Demy, φορώντας ένα φόρεμα στο χρώμα του δέρματος με βαθύ σκίσιμο στο πόδι, που αποκάλυπτε το καλλίγραμμο σώμα της, ήταν ανεβασμένη σε μία πλατφόρμα που ανεβοκατέβαινε και δύο άνδρες χορευτές ήταν μέσα στο νερό.

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, τα χρώματα εναλλάσσονταν σε κόκκινο και λευκό, ενώ δεν έλειπαν τα οπτικά εφέ, που περιλάμβαναν έναν καταρράκτη που... αλλάζει ροή με τη δύναμη της αγάπης και το ολόγραμμα ενός κοριτσιού που κολυμπάει.

Η σκηνοθετική επιμέλεια του ελληνικού τραγουδιού και η χορογραφία που έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Κίεβο. Ο Έλληνας χορογράφος είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και τις αποκάλυψε σε ένα υπερθέαμα επί σκηνής.

Ο αποψινός μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί live από τα κανάλια της ΕΡΤ και θα ξεκινήσεις στις 22:00, ώρα Ελλάδος.


Πηγή: protothema.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.