Saturday, March 24, 2018

Μήνυμα Μιχάλη Τζελέπη για την 25η Μαρτίου


Μήνυμα του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, κ.Μιχάλη Τζελέπη, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
Σήμερα που η Πατρίδα μας βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή λόγω του ταραγμένου διεθνούς περιβάλλοντος, των προκλήσεων που έχει να αντιμετωπίσει στα Εθνικά Θέματα, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τις σχέσεις με τους γείτονες: Σκοπιανούς και Αλβανούς, την οικονομική κρίση και την έξοδο από αυτήν, την αποδυνάμωση της Δημοκρατίας και των Θεσμών της, η επέτειος της εξέγερσης του ελληνισμού της 25η Μαρτίου του 1821 λειτουργεί ως «καμπανάκι» για να μας υπενθυμίσει ότι ο σκληρός και άνισος αγώνας των προγόνων μας ενάντια στις στοχεύσεις των ισχυρών πρέπει να βρει δικαίωση και στη σύγχρονη εποχή.
Ο αγώνας για «Ελευθερία», «αξιοπρέπεια», «Εθνική Ανεξαρτησία», «Κοινωνική Δικαιοσύνη» πρέπει να συνεχιστεί με σθένος, ομοψυχία, αυτοπεποίθηση και συνένωση δυνάμεων γιατί η επέτειος αυτή μας δίδαξε ξεκάθαρα ότι κανένας στόχος δεν είναι ακατόρθωτος, ακόμη και αν η μάχη είναι άνιση.
Χρέος όλων μας είναι  να προτάξουμε για ακόμη μια φορά το συλλογικό εμείς αντί της ιδιοτέλειας, τη θέληση αντί της μεμψιμοιρίας, έτσι ώστε να τιμήσουμε στην πράξη τον αγώνα των προγόνων μας.

Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!
Χρόνια πολλά στο έθνος μας!

Μιχάλης Τζελέπης
Βουλευτής Σερρών

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.