Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Δήλωση του Τομ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Ν.Δ. κ. Γ. Γεωργαντά - Απάντηση στην κυρία Γεροβασίλη


Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή την απάντηση του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε χθεσινή ανακοίνωσή του για το μόνιμο έλεγχο της Δημόσιας Διοίκησης που σχεδιάζει η Κυβέρνηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να εκληφθούν όσα υποστηρίζει η κυρία Γεροβασίλη περί αποκομματικοποίησης του Κράτους. Απόδειξη οι αμέτρητοι συγγενείς και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που διορίζονται, μέχρι και αυτή τη στιγμή, σε επιτελικές θέσεις του Δημοσίου και Ανεξάρτητων Υπηρεσιών».

Πλήρης Δήλωση:


«Η κυρία Γεροβασίλη, ύστερα από μέρες καθυστέρησης,  αποφάσισε να απαντήσει για την απόπειρα κομματικοποίησης της δημόσιας διοίκησης, θυμίζοντας τις αλήστου μνήμης μέρες της θητείας της ως Κυβερνητικής Εκπροσώπου.  Με μια εντελώς αποπροσανατολιστική και γεμάτη ψεύδη ανακοίνωση, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι προσβάλλει τους θεσμούς και τους υποψηφίους.

Για να βάλουμε, λοιπόν, τα πράγματα στη θέση τους:

Είναι οι Υπουργοί της Κυβέρνησης που συντάσσουν τις φωτογραφικές προκηρύξεις των θέσεων.

Είναι η Κυβέρνηση που καθόρισε τη διαδικασία επιλογής, όπως αυτή περιγράφεται στο νόμο, χωρίς μοριοδότηση και με την τελική επιλογή να γίνεται από τον Υπουργό.

Είναι η Κυβέρνηση που καθυστέρησε την εφαρμογή του νόμου για μια διετία, καλύπτοντας τις κενές θέσεις με κομματικά στελέχη και δίνοντας σαφές προβάδισμα στους υφιστάμενους συριζαίους Γραμματείς.

Όλα τα παραπάνω δεν προσβάλλουν μόνο τους θεσμούς και τους υποψηφίους, αλλά και τη νοημοσύνη των πολιτών. Η δυσπιστία προς την Κυβέρνηση αποτυπώνεται και  στο Μητρώο Επιτελικών Στελεχών του Δημοσίου που δημιουργήθηκε δήθεν για την αξιοκρατική στελέχωση της δημόσιας διοίκησης και κατέληξε να έχει μόνο 2.500 εγγεγραμμένους από τους 40.000 που υπολόγιζε ο κ. Βερναρδάκης.

Σε κάθε περίπτωση, μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να εκληφθούν όσα υποστηρίζει η κυρία Γεροβασίλη περί αποκομματικοποίησης του Κράτους. Απόδειξη οι αμέτρητοι συγγενείς και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που διορίζονται, μέχρι και αυτή τη στιγμή, σε επιτελικές θέσεις του Δημοσίου και Ανεξάρτητων Υπηρεσιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.