Sunday, March 25, 2018

Γ. Βαρεμένος: Συνάντηση για τον κίνδυνο υπερχείλισης της λίμνης Κρεμαστών


Για την αντιμετώπιση της ανόδου της στάθμης του νερού σε επίπεδα συναγερμού, στη λίμνη Κρεμαστών, ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της Βουλής, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, ο υπεύθυνος για τα φράγματα από πλευράς ΔΕΗ, κ. Αργυράκης.
Η στάθμη έχει φτάσει στο υψηλότερο σημείο στα χρονικά, παρά το γεγονός ότι τα εργοστάσια της ΔΕΗ δουλεύουν σε πλήρες φορτίο. Ως λύση προκρίνεται το ήπιο άνοιγμα των υπερχειλιστών προκειμένου να αποφευχθεί το έσχατο μέτρο του πλήρους ανοίγματός τους, που θα προκαλούσε τεράστια προβλήματα στον κάτω ρου του Αχελώου, όπου η στάθμη του νερού ανεβαίνει επικίνδυνα.
Ο κ. Βαρεμένος ζήτησε από τον κ. Αργυράκη να ανανεωθεί με κάθε τρόπο η παραχώρηση της λίμνης Καστρακίου στην Ελληνική Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι για τη διοργάνωση σημαντικών events. Ζήτησε, επίσης, την παροχή συγκεκριμένης τεκμηρίωσης από τη ΔΕΗ προκειμένου να αναλάβει πρωτοβουλία για την οριστική επίλυση του θέματος, που απασχολεί και κάποιες άλλες περιοχές της χώρας.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.