Saturday, March 31, 2018

Μπάχαλο το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής - Διεκόπη η συνεδρίαση

Εκτός ορίων για μία ακόμη φορά η κατάσταση στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σιντικής Σερρών,
με τους Ζήση Λούγγο (υπ. Δήμαρχο) και Γιώργο Τσίντσιο (Αντιδήμαρχο) να «στήνουν» έναν πολύ μεγάλο καβγά που λίγο ακόμη και θα κατέληγε όπως όλα έδειχναν σε «μπουνιές» αν ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Σάββας Σιδηρόπουλος δεν διέκοπτε την διαδικασία !
Αιτία για άλλη μία φορά η κατάσταση να τεθεί εκτός ορίων η άκρως προκλητική συμπεριφορά του Δημοτικού συμβούλου Ζήση Λούγγου (υπ. Δήμαρχου) η οποία αυτή την φορά το «παράκανε» πραγματικά…
Αφορμή της «φασαρίας» στάθηκε το θέμα προ ημερήσιας διατάξεως, όταν ο Ζήσης Λούγγος αποκάλεσε τον δήμαρχο «τουρίστα».
Όταν ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Τσίντσιος, επιχείρησε να απαντήσει στα όσα ο Ζήσης Λούγγος υποστήριξε, τότε ο ίδιος όπως συνηθίζει άρχισε να τον διακόπτει και να του επιτίθεται φραστικά με ειρωνικούς χαρακτηρισμούς τύπου «ρε, βλάκα» και άλλους τέτοιυς παρόμοιους χαρακτηρισμούς, με τον Γιώργο Τσίντσιο να σηκώνεται από την καρέκλα του και να χάνει την ψυχραιμία του λέγοντάς του σε έντονο ύφος ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την συμπεριφορά του και ξεσηκώνοντας και αυτός με τη σειρά του το δημοτικό συμβούλιο με μεγάλες φωνές, αποκαλώντας τον προηγούμενο ομιλητή «πανίβλακα» και άλλα τέτοια και με την κατάσταση να ξεφεύγει εκτός ελέγχου και να ακούγονται διάφορα από τους υπόλοιπους Δημοτικούς συμβούλους μέχρι τη στιγμή που ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου αναγκάστηκε να διακόψει την διαδικασία.
Η grafida-sintikis.blogspot.gr η οποία ως γνωστόν και κατά την απόλυτη  κρίση του κοινού  δεν αποτελεί κανενός το «φερέφωνο» και τον υποστηρικτή, καταδικάζει την άκρως προκλητική συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου Ζήση Λούγγου ο οποίος με την τακτική του ακόμη και χίλια δίκαια να έχει τα χάνει κάθε φορά που μιλάει !
Καθώς επίσης και την ανταπάντηση του αντιδημάρχου Γιώργου Τσίντσιου.

Την διαδικασία του Δημοτικού συμβουλίου και πόσο μάλλον τον εκλεγμένο Δήμαρχο από τον λαό οφείλουμε να τον σεβόμαστε τιμώντας τουλάχιστον το θεσμό, ακόμα κι αν γίνονται λάθη ή παραλείψεις , ακούσια ή εσκεμμένα. Οι όποιες κρίσεις επί των οποιωνδήποτε θεμάτων πρέπει να γίνονται μ εκόσμιο τρόπο – εξάλλου τελικός κριτής είναι ο ελληνικός λαός και οι δημότες που καλούνται να αποφασίσουν με την ψήφο τους για τους αιρετούς άρχοντές τους = και οφείλουμε αν μη τι άλλο να σεβόμαστε τόσο το ακροατήριο όσο φυσικά και  την ιερή αυτή διαδικασία κατά την οποία παίρνονται αποφάσεις για το μέλλον του τόπου και των πολιτών.
Δείτε τα όσα συνέβησαν εχθές στο Δημοτικό συμβούλιο από τα πλάνα της grafida-sintikis.blogspot.gr.

Μπάχαλο το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής - Διεκόπη η συνεδρίαση 30.3.18 https://youtu.be/R2jTUpAkPnU
Ούτε δηλαδή σε προεκλογική περίοδο να είμασταν και ο καθένας να παρουσίαζε τα έργα του…!
Δήλωση του αντιδημάρχου Γιώργου Τσίντσιου για τον καυγά με τον Λούγγο 30.3.2018 https://youtu.be/Nr42MaQCXuM  







No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.