Friday, March 30, 2018

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΧΟΡΟΣ - ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΛΑΧΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ετήσιος χορός-γλέντι του Συλλόγου Βλάχων Σιδηροκάστρου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι 25 Μαρτίου2018, στο χορευτικό κέντρο ΒΙΟ-ΒΙΟστη γέφυρα Στρυμονοχωρίου.


Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και να απολαύσουν ένα πραγματικά γνήσιο παραδοσιακό γλέντι, υπό τους ήχους της εξαιρετικής παραδοσιακής ορχήστρας, που μας ταξίδέψε μουσικά από τα βλάχικα καλύβια του Λαϊλιά .....σε όλη την Ελλάδα.







 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιδήμαρχος κ. Σαββίδης Παναγιώτης, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Αβραμίδης Αναστάσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λόκας Θεόδωρος, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων, συλλόγων και σωματείων.
 Ένα εκ των τριών χορευτικών τμημάτων του συλλόγου, παρουσίασε κυρίως βλάχικους χορούς και κατόπιν ακολούθησε γλέντι για όλους παρευρισκόμενους.
 Ευχαριστούμε τους χορευτές μας για την αξιοπρεπέστατη χορευτική τους απόδοση αλλά και τα μέλη του συλλόγου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στην όλη προετοιμασία για την διοργάνωση αυτής της υπέροχης εκδήλωσης!
 Τέλος ευχαριστούμε τους επαγγελματίες-χορηγούς, για τη συνεχόμενη υποστήριξή τους σε οποιαδήποτε προσπάθεια του συλλόγου!

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ
Η πρόεδρος
Σύρμω Χαλίλη


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.