Monday, October 1, 2018

Πανσερραϊκός Κρι Κρι: «Πρεμιέρα με . . .το δεξί!»


Ορφέας Ν. Σκοπού – Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 30-80

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Α.Μ.Θ. η ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού Κρι Κρι! Ούτε ο εκτός έδρας αγώνας, ούτε ο αντίπαλος που αγωνιζόταν πέρυσι στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ούτε η απουσία πέντε  βασικών παικτών του, ούτε καν η «μουδιασμένη» εμφάνιση στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αποτέλεσαν εμπόδια για τους «κόκκινους», ώστε να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στη φετινή φιλόδοξη προσπάθειά που μόλις άρχισε!


Η νεανική ομάδα του Ορφέα κατάφερε μέχρι το 14’ να σταθεί ανταγωνιστική (15-19) στη συνέχεια όμως τα «λιοντάρια» έδεσαν στην άμυνα και με τον ρυθμό που βρήκαν στην επίθεση έκαναν ένα εκπληκτικό σερί 1-23 μέσα σε 6’ με το σκορ να διαμορφώνεται σε 16-42 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, παρότι το προπονητικό επιτελείο της ομάδας δοκίμασε διαφορετικά σχήματα ενόψει του σερραϊκού ντέρμπυ του ερχόμενου Σαββάτου με τον Γ.Σ. Σερρών, το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε (22-58 τρίτο δεκάλεπτο) και ο νικητής είχε ήδη κριθεί (30-80 τελικό).

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι την παράσταση έκλεψαν «οι τρεις σωματοφύλακες» της εφηβικής ομάδας. Οι «παλιοί» Κοπίλης και Αποστολίδης ξεκίνησαν στη βασική πεντάδα και αγωνίστηκαν συνολικά από 20-30’ ο καθένας, ενώ ο Δημήτρης Γκουτίδης πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση με την ομάδα πετυχαίνοντας συνολικά 8 πόντους με ένα τρίποντο.

Ο προπονητής της ομάδας Φώτης Κοκολιός που είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν τον αγώνα με εξαιρετικά ποσοστά τόσο στις βολές 75% (14/19) όσο και στα τρίποντα 55% (6/11), δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μία νεανική ομάδα αποτελούμενη από φοιτητές και αθλητές μικρότερων ηλικιών από το εφηβικό και παιδικό τμήμα του Ορφέα Ν. Σκοπού. Ξεκινώντας το παιχνίδι και μέχρι να βρούμε επιθετικό ρυθμό συντηρούσαμε μια μικρή διαφορά που από τις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου άρχισε να ανοίγει. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε χρόνο συμμετοχής τη μερίδα του λέοντος πήραν οι έφηβοι της ομάδας, καθώς και παιδιά με μικρότερο χρόνο συμμετοχής τηρώντας έτσι το fair play της ανταγωνιστικότητας».
Διαιτητές: Τσακιρίδης – Ορφανόπουλος
Δεκάλεπτα: 9-15,16-42 (ημχ.), 22-58, 30-80 (τελικό)
Ορφέας Ν.Σκοπού (Γκαβανόζης): Δούμας, Καραμπατζάκης 5, Γεωργόπουλος 6(2), Δροσινός 5(1), Λαγός 4, Αχτσής, Θεοδωρόπουλος, Καρακάσης, Γάτος 10(1), Γιοβάνης, Χαβαλές 2
Πανσερραϊκός Κρι Κρι (Κοκολιός): Αποστολίδης 2, Γεωργιανός 6(1), Γκουτίδης 8(1), Καρασαββίδης 13, Κοπίλης 3, Παρχαρίδης 4, Πεχλιβάνος 1, Σταματόπουλος 6, Συμεωνίδης 12, Τσανάκας, Φραγκούλης 7(1), Χατζηστεφάνου 18(3)
ΜVP: Χατζηστεφάνου Νίκος



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.