Tuesday, October 9, 2018

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα των κυνηγών Ροδόπολης είχε ο αρθρογράφος Χρήστος Κατσαρός


Με αφορμή την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο, καθώς και την πρόσφατη έκδοση του διανεμόμενου κυνηγετικού χάρτη του Νομού Σερρών από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ροδόπολης και Περιχώρων ΄΄ΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ΄΄ σε συνεργασία με την ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ροδόπολης και Περιχώρων ΄΄ΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ΄΄ κ. Κώστα Θωμαΐδη με τον αρθρογράφο της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής, Χρήστο Κατσαρό, στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου, στην Ροδόπολη.

  

Ο κ. Κατσαρός παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ροδόπολης μια σειρά αντιτύπων του κυνηγετικού χάρτη του Νομού Σερρών, προκειμένου να ενημερωθεί για την αξιόλογη προσπάθεια του Κυνηγετικού Συλλόγου Σερρών αναφορικά με την έκδοση ενός πολύτιμου και επικαιροποιημένου υλικού πληροφόρησης ως εργαλείο για τους κυνηγούς της περιοχής μας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον  Κυνηγετικό Σύλλογο στην περιοχή της Ροδόπολης.

Κλείνοντας τη συνάντηση αυτή ο κ. Κατσαρός δεσμεύτηκε να ανανεώσει το ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ροδόπολης.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.