Tuesday, October 16, 2018

Post Match Πανσερραϊκός - Ασπίδα Ξάνθης 4-1

Τρένο… μοιάζει ο Πανσερραϊκός στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Γ’ Εθνικής, καθώς μετά τις νίκες επί του Καλαμπακίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, επικράτησε εύκολα για άλλο ένα εντός έδρας ματς αυτή τη φορά επί της Ασπίδας Ξάνθης με το επιβλητικό 4-1 κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνει μόνος του την κορυφή της βαθμολογίας. Έτσι οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη πηγαίνουν στο επόμενο παιχνίδι – ντέρμπι απέναντι στον ΑΟ Καβάλας εκτός έδρας, με φουλ… ψυχολογία και με τον κόσμο στο πλευρό τους (ήδη ανακοινώθηκαν από τα μεγάφωνα του γηπέδου οι εκδρομές που ετοιμάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας γι’ αυτό το παιχνίδι).


«Πολυφωνία» στην επίθεση, ευκαιρίες και δοκάρια…
Ο Σάκης Αναστασιάδης είδε σε άλλο ένα εντός έδρας ματς η ομάδα του να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα, έχοντας ευκαιρίες ακόμα και για… διπλάσιο σκορ και να υπάρχει επιθετική «πολυφωνία» καθώς σκόραρε σχεδόν όλη η επιθετική γραμμή. Αρχικά το σκορ άνοιξε ο Ομπόσου στο 17’, ενώ στο 28’ ο Πέτρου πέτυχε το 2-0 και παράλληλα το τέταρτο προσωπικό του τέρμα σε τρεις αγωνιστικές (!). Στο 45+ ο Παπαβασιλείου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 67’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Νωρίτερα, οι Ξανθιώτες μείωσαν με τον Θεοφυλάκη στο 47ο λεπτό. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση εάν δεν σταματούσαν στο δοκάρι τα σουτ των Πέτρου, Ομπόσου και Παπαδόπουλου.

Ατυχία για Ασπίδα, τρεις παίκτες της στο νοσοκομείο!
Για το ποια ομάδα ήταν φαβορί για τη νίκη στο σημερινό ματς δεν τίθεται θέμα… Όμως σα να μην έφτανε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, ήρθαν να προστεθούν και τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο 45λεπτο κάτι που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο των παικτών του Χρήστου Σαμαρά. Αρχικά τραυματίστηκε σε έξοδο του ο τερματοφύλακας Χατζηγεωργίου μόλις στο 4ο λεπτό και έγινε αμέσως αλλαγή αφού ήταν αδύνατο να συνεχίσει το ματς. Κάτι ανάλογο έγινε με τις περιπτώσεις των Σαμαρά στο 27’ και Κοντογιαννίδη στο 43’ με τον τελευταίο να έχει χτυπήσει στο κεφάλι και να ζαλίζονταν. Οι τρεις τους σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ευτυχώς όμως εκτός κινδύνου. Αναγκαστική αλλαγή έγινε επίσης και ο Μπαργκάν που αντικαταστάθηκε στο 65’ λόγω τραυματισμού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σ. Αναστασιάδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κούτλας, Πούφλης (70’ Σαρέγκος), Πέτρου (75’ Παπαδόπουλος), Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Βλαχόπουλος (65’ Βαρδακώστας), Ομπόσου (77’ Μπομπότας)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Χ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου (4’ λ.τ. Κασάμπαλης), Σαμαράς (27’ λ.τ. Νταμπανλής), Κοντογιαννίδης (46’ λ.τ. Παντεζίδης), Νικολούδης, Χριστοφορίδης, Θεοφυλάκης, Σαββόγλου, Ζώτος, Κατσής, Παπαδόπουλος, Μπαργκάν (65’ λ.τ. Μαλαδένης)

* Ο Πανσερραϊκός, στηρίζει το δίκτυο της FARE network ενάντια στις διακρίσεις και υπέρ της ισότητας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, συμμετέχοντας στις σχετικές εκδηλώσεις. Έτσι, οι «κόκκινοι» στον αγώνα με την Ασπίδα Ξάνθης φιλοξένησαν ομάδα παιδιών από τον προσφυγικό καταυλισμό των Σερρών, τα οποία εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων και στη συνέχεια παρακολούθησαν τις εξέδρες του γηπέδου τον αγώνα!

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.