Wednesday, November 28, 2018

Με Απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ.Χρήστου Σπίρτζη εγκρίθηκε η δέσμευση ποσού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τη συντήρηση του επαρχιακής οδού Διάσελο-Καλέντζι


Με Απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ.Χρήστου Σπίρτζη εγκρίθηκε η δέσμευση ποσού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τη συντήρηση του επαρχιακής οδού Διάσελο-Καλέντζι.
Το κονδύλι μεταβιβάζεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την υλοποίηση του έργου.

O Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης ενέκρινε με απόφαση του, τη δέσμευση ποσού ύψους 2.500.000 ευρώ, για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση της Επαρχιακής Οδού Διάσελο –Καλέντζι». Με την ίδια απόφαση προβλέπεται η διάθεση και η μεταβίβαση του εγκεκριμένου ποσού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία και θα υλοποιήσει το έργο μετά από σχετικό αίτημα χρηματοδότησης που υπέβαλε. Η εκτέλεση του έργου κρίνεται απολύτως αναγκαία,  προκειμένου να αρθεί η επικινδυνότητα λόγω καθιζήσεων, κατολισθήσεων και διαβρώσεων που σημειώθηκαν στο εν λόγω οδικό δίκτυο. Στις εργασίες προβλέπονται μεταξύ άλλων η αποκατάσταση της βατότητας, η σήμανση, η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, αλλά και η συμπλήρωση ή επέκταση τεχνικών έργων, τα οποία θα αποκαταστήσουν την οδική ασφάλεια της επαρχιακής οδού Διάσελο – Καλέντζι.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.