Wednesday, November 28, 2018

ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ: Έξω η Χρυσή Αυγή από τα σχολεία!


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια εισόδου στο χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας της εγκληματικής οργάνωσης «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» εκμεταλλευόμενη μαθητικές καταλήψεις που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες μέρες στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.


Οι μάσκες έπεσαν. Κάποιοι στο όνομα της Μακεδονίας, επιχειρούν να ποτίσουν με το εθνικιστικό και φασιστικό δηλητήριο τους τη νέα γενιά, βάζοντας στο στόχαστρο την ίδια την Δημοκρατία. 
Επιχειρούν να διχάσουν την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της. Κι όλα αυτά την ώρα που συνεχίζουν να έρχονται στο φως στοιχεία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής.
Οι απόπειρες αυτές σε έναν ευαίσθητο χώρο όπως αυτός της μαθητικής νεολαίας που ιστορικά αποτέλεσε για τη χώρα μας θύλακα δημοκρατίας, αλληλεγγύης και ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρούνται.
 Η προσπάθεια ταύτισης του γνήσιου πατριωτικού συναισθήματος με τον εθνικισμό και το φασισμό επίσης δεν είναι καινούρια, εξακολουθούν ωστόσο να παραμένουν επικίνδυνα.
Είναι καθήκον όλων μας - κομμάτων ,φορέων, ΜΜΕ αλλά και κάθε πολίτη χωριστά χωρίς αποκλεισμούς - να μην επιτρέψουμε στους οπαδούς και υμνητές αυτών που έστησαν τη χούντα και αιματοκύλησαν τη χώρα μας, αυτών που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα  να βάλουν πόδι στα σχολεία μας και στις γειτονιές μας.
 Πρώτα απ’ όλους, η σχολική κοινότητα - μαθητές, γονείς και καθηγητές - οφείλει να μπει εμπόδιο στα σχέδιά τους.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.