Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Η Μις Πίγκι, ο Κέρμιτ, ο Μπερτ και η υπόλοιπη παρέα δίνουν ραντεβού σε ένα μουσείο


Η συλλογή είναι ένα διαδραστικό ταξίδι στην ιστορία των πιο εμβληματικών δημιουργημάτων του, συμπεριλαμβανομένου του Κέρμιτ και της Μις Πίγκι.
Στο κέντρο της Ατλάντα στις ΗΠΑ, το Κέντρο Τεχνών Κουκλοθεάτρου φιλοξενεί τη Συλλογή του Τζιμ Χένσον, τη μεγαλύτερη στον κόσμο συλλογή από κούκλες που φιλοτέχνησε ο Χένσον, ο άνθρωπος πίσω από τα Muppets, το Sesame Street, το Labyrinth, το Dark Crystal και άλλα. Η συλλογή είναι ένα διαδραστικό ταξίδι στην ιστορία των πιο εμβληματικών δημιουργημάτων του, συμπεριλαμβανομένου του Κέρμιτ και της Μις Πίγκι.


Επιπλέον, το Κέντρο φιλοξενεί την «The Global Collection», η οποία αποτίει φόρο τιμής στην ποικιλία των κούκλων κουκλοθέατρου σε όλον τον πλανήτη: από τις Vietnamese Water Puppets έως τις κούκλες θεάτρου στο Μπρόντγουεϊ και στο stop-motion του Χόλιγουντ.
Δεν είναι μόνον αυτά. Μπορεί κανείς να δει ταινίες, να μάθει πώς να φιλοτεχνεί κούκλες κουκλοθέατρου, να συμμετέχει σε θεματικές χοροεσπερίδες που διοργανώνονται από καιρό σε καιρό.
Πάνω απ’ όλα, το Κέντρο είναι ένα υπέροχο ταξίδι στην παιδική νοσταλγία. Μικρών και μεγάλων.
Το The Center for Puppetry Arts είναι γωνία Corner of Spring και 18th Street.

ΠΗΓΗ: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.