Tuesday, November 27, 2018

Η QIC EUROPE της οικογένειας Λιάγκα, στο φιλικό διακανονισμό!


Στο μητρώο μελών του Σ.Α.Π. (Σύστημα Άμεσης Πληρωμής), γνωστό ως φιλικό διακανονισμό, εισέρχεται από την από 1η Δεκεμβρίου 2018, η QIC EUROPE LTD, εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με το καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ).

Την εταιρία εκπροσωπεί στην Ελλάδα η οικογένεια Λιάγκα.

Διαβάστε τι αναφέρει η εταιρία:


"Στο σύστημα αυτόματης πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός) από 1η Δεκεμβρίου 2018 η Qatar Insurance Company Europe Ltd

Η Qatar Insurance Company Europe Limited διαμέσου του αποκλειστικού της αντιπροσώπου στην Ελλάδα, την Q Brokers είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους συνεργάτες της και τους καταναλωτές ότι από την 1η Δεκεμβρίου συμμετέχει στο σύστημα αυτόματης πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός) αποδεχόμενη την πρόσκληση τη Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος να συμμετάσχει στις υπηρεσίες της (ΥΣΑΕ,ΣΑΠ).

Παραμένοντας προσηλωμένη στη βασική αρχή λειτουργίας της, που δεν είναι άλλη από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και τους πελάτες της, η QBrokers δίνει τη δυνατότητα μιας εύκολης και γρήγορης ρύθμισης των διαδικασιών που ακολουθούνται μετά από κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Με τον Φιλικό Διακανονισμό, ο τρόπος αποζημίωσης και διαχείρισης των ζημιών επιτυγχάνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα και με ελαχιστοποίηση των κοστοβόρων και χρονοβόρων δικαστικών διενέξεων.

Πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία στην πορεία της QBrokers, η οποία αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας. Με τον Φιλικό Διακανονισμό, σε περίπτωση ατυχήματος, η QBrokers θα αποζημιώνει αυτή τους πελάτες της.

Για την QBrokers, ο συνεργάτης παραμένει προτεραιότητα και θεωρείται ο πιο πολύτιμος πελάτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2014, έτος έναρξης των δραστηριοτήτων των εταιρειών Qbrokers και Nequs Brokers στην ελληνική αγορά μέχρι και σήμερα, έχουν καταβληθεί 49.556.480,11€ σε αποζημιώσεις τρίτων, 6.580.129,23€ σε εισφορές στο επικουρικό κεφάλαιο, 397.251,67€ σε εισφορές στο γραφείο διεθνούς ασφάλισης και 17.018.615,73€ σε φόρους ασφαλίστρων."

ΠΗΓΗ: nextdeal.gr


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.