Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Πάτρα: Ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετέχει στην αυριανή απεργία


Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών εκφράζει την συμπαράσταση του στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων που κατέρχονται σε απεργία στις 28/11.
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αυτές που στηρίζουν την οικονομία, καταπολεμούν την ανεργία, προσφέρουν πλήρη απασχόληση και αντιτίθενται σε μέτρα εργασιακού μεσαίωνα που συρρικνώνουν το εισόδημα των πολιτών και ευνοούν τους πολυεθνικούς κολοσσούς.


Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών όλο το προηγούμενο διάστημα αγωνίστηκε και ένωσε με τους εργαζόμενους τη φωνή του για αξιοπρεπείς μισθούς, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων, κατάργηση των νόμων που επιβλήθηκαν από τους δανειστές και επέφεραν απορρύθμιση της αγοράς εργασίας.
Αγωνιζόμαστε μαζί τους, για την προστασία της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης, για ευνοϊκές ρυθμίσεις για χρέη σε Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες όλων αυτών που επλήγησαν από την παρατεταμένη οικονομική κρίση. Για δίκαιο φορολογικό σύστημα με αφορολόγητο όριο, για ακατάσχετο επαγγελματικό λογαριασμό ούτως ώστε να είναι δυνατή η εκπλήρωση των υποχρεώσεων της επιχείρησης για μισθοδοσία κλπ.
Καλούμε τους Συνάδελφους να διευκολύνουν τους εργαζόμενους που θέλουν να συμμετέχουν στην απεργία και τις κινητοποιήσεις.
Ο αγώνας για ένα καλύτερο και αξιοπρεπές μέλλον είναι κοινός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.