Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη για τις κινητοποιήσεις της Νεολαίας για τα εθνικά θέματα

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή τις μαθητικές κινητοποιήσεις για τα εθνικά θέματα προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 


Χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις της νεολαίας μας για την Μακεδονία, την Βόρειο Ήπειρο, την δολοφονία του Βορειοηπειρώτη ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία αλλά και για το σύνολο των εθνικών δικαίων μας.
Η νεολαία μας, οι μαθητές και ο φοιτητόκοσμος δείχνουν με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ότι ο λαός αφυπνίζεται και είναι αποφασισμένος να πάρει την πατρίδα του πίσω από τους ανάξιους διαχειριστές της εξουσίας και να αναζητήσει λύσεις καθαρές και εθνικές, μακριά από την καλπάζουσα νόσο του αφελληνισμού και της νεοταξικής παρακμής.
Στη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ όχι μόνο στηρίζουμε ενεργητικά τις μαθητικές κινητοποιήσεις, αλλά θεωρούμε ότι οι εθνικές δυνάμεις πρέπει να διεκδικούν σε καθημερινή βάση τον πολιτικό χώρο νεολαιΐστικης έκφρασης που έχει καταλάβει βιαίως η ανθελληνική αριστερά.
Αναφορικά με τις εμπρηστικές προκηρύξεις εναντίον των κινητοποιήσεων που δυναμιτίζουν το κλίμα, υπενθυμίζω το Άρθρο 184 του Ποινικού Κώδικα σχετικά με το αδίκημα της Διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.