Friday, March 1, 2019

ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ : «Άνετη πρόκριση στο Final 4»


ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

«Άνετη πρόκριση στο Final 4»

Π.Γ.Σ. Παγγαίο - Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 41-78

Χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση από την τοπική ομάδα ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι απέδειξε την ανωτερότητά του στο γήπεδο επί της τοπικής ομάδας και μαζί με τη νίκη εξασφάλισε και την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες του Κυπέλου της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.


Ο προπονητής των «λιονταριών» Φώτης Κοκολιός που είδε τους παίκτες του να αγωνίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο (6–20), δήλωσε φανερά ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα:  «Προσπαθούμε με την ίδια αγωνιστικότητα και σοβαρότητα όπως σε κάθε αγώνα και σε αυτόν το θεσμό της διοργανώτριας αρχής να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η συμμετοχή μας στον Τελικό και η κατάκτηση του Κυπέλου».
Δεκάλεπτα: 6-20, 11-10, 10-24, 14-24 (τελικό: 41-78)

Πανσερραϊκός Κρι – Κρι (Φ. Κοκολιός): Γεωργιανός 2, Ιωσηφίδης, Πεχλιβάνης 9(2), Πεχλιβάνος 8, Σταματόπουλος 10, Συμεωνίδης 20, Τσανάκας, Φραγκούλης 9, Χατζηστεφάνου 13(1), Χορτομάρης 7(1).
M.V.P.: Συμεωνίδης Φίλιππος
Αξιοσημείωτα από την αναμέτρηση:
  • Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί της ομάδας του Παγγαίου μέσα σε 4 ημέρες, αφού οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν νωρίτερα στις Σέρρες για τον θεσμό του Πρωταθλήματος (91-49).
  • Εξαιρετικό το γήπεδο της Γεωργιανής, πραγματικό «στολίδι» για την τοπική κοινωνία.
  •  Μια παρέα οι συμμετέχοντες στην αποστολή του Πανσερραϊκού Κρι Κρι μετά το τέλος του αγώνα επισκέφτηκαν γνωστή ταβέρνα της περιοχής, όπου ακολούθησε δείπνο που πρόσφερε η διοίκηση της ομάδας.
  •  Χορηγοί του αγώνα ήταν η κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων αλουμινίου και PVC «Metal Plus», το λογιστικό γραφείο «Τσακίρδαης Νίκος», η μπουτίκ «Ιvoni» και το club «Why».


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.