Friday, June 5, 2020

Βράβευση του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζαχαροπλαστικής

Το ταξίδι, όπως και η αγάπη, εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα. Αν θέλετε να κάνετε ένα από τα όνειρα σας πραγματικότητα, αυτό το τριήμερο μπορείτε να επισκεφθείτε 4+1 κοντινούς προορισμούς από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τους σπουδαστές του τομέα Τουρισμού  του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ. 

1.    Παραλία Νέας Καλλικράτειας!
Το Sahara Resort Beach Bar βρίσκεται στην Καλλικράτεια της Χαλκιδικής, συγκεκριμένα στην δυτική ακτή της Νέας Ηράκλειας. Η απόσταση από την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι πάρα πολύ μικρή, αφού μπορεί κανείς να φτάσει σε μόλις 20 λεπτά. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν το μπάνιο τους, πίνoντας τον καφέ τους από τις 9 το πρωί σε έναν υπέροχο χώρο με εξυπηρετικό προσωπικό, όμορφες παρουσίες και καταγάλανα νερά.
2.                Παραλία Κατερίνης!
Σε απόσταση λιγότερη της μιας ώρας από τη Θεσσαλονίκη, στους πρόποδες του Ολύμπου, βρίσκεται η Παραλία Κατερίνης, που με την καταπληκτική αμμουδιά της, την πληθώρα επιλογών για διασκέδαση και την έντονη ζωή της είναι ο ιδανικός προορισμός για την ολιγοήμερη απόδρασή σου.
3.                Παραλία Οφρυνίου (Τούζλα) !
Το Οφρύνιο βρίσκεται στη δυτική άκρη του Νομού Καβάλας και συνορεύει δυτικά και βόρεια με το Νομό Σερρών. Στα καταγάλανα νερά της παραλίας Οφρυνίου (Τούζλα) θα βρείτε μια απέραντη ακρογιαλιά με άσπρη άμμο, ψαροταβέρνες και ψησταριές για το τσίπουρο και τους φρέσκους μεζέδες το μεσημέρι και cafe-bars για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής. Ακόμη, αν είστε λάτρεις της ιστορίας και της παράδοσης, στη δυτική άκρη της παραλίας βρίσκονται τα βυζαντινά τείχη της Χριστόπολις, η οποία χτίστηκε πάνω στα ερείπια της Αρχαίας πόλης (Ηιών), πόλις των εννέα οδών, επίνειο αργότερα της Αμφίπολης.
4.                Παραλία Ασπροβάλτας!
Η παραλία της Ασπροβάλτας είναι βραβευμένη με το βραβείο Γαλάζια Σημαία, το οποίο απονέμεται μόνο σε ποιοτικές παραλίες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και περιβάλλεται από τρία βουνά, τα οποία συμβάλλουν επιπλέον στην ελκυστικότητά του τοπίου. Δικαιολογημένα είναι μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Βορείου Ελλάδας, αφού η αμμουδιά της και τα καταγάλανα νερά της έχουν κερδίσει τις καλύτερες κριτικές τόσο από τους τουρίστες, όσο και από τους Έλληνες.
5.                Aμμουλιανή!
Η Αμμουλιανή είναι ένα νησάκι στον κόλπο του Αγίου Όρους, απέναντι από την Τρυπητή. Πρόκειται για το μοναδικό κατοικημένο νησί στη Χαλκιδική και απέχει 120 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη. Αν είστε δεινοί κατασκηνωτές, τότε η Αμμουλιανή με το Κάμπινγκ Αλυκές είναι το ιδανικό σημείο για να περάσετε το τριήμερο του Αγίου Πνέυματος.
Αν λοιπόν είστε κουρασμένοι και επιζητάτε την απόλυτη χαλάρωση, μακριά από τη βουή της πόλης, δεν έχετε παρά να κάνετε κράτηση σε κάποιο ξενώνα και να απολαύσετε το τριήμερο σας.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 281 282 | info@paster.gr  | www.paster.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.