Monday, April 27, 2015

Δήλωση του Τομεάρχη Υποδομών της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη αναφορικά με τη σύγχυση αρμοδιοτήτων και τη διόγκωση της γραφειοκρατίας στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τη σύγχυση αρμοδιοτήτων και τη διόγκωση της γραφειοκρατίας στο υπουργείο Περιβάλλοντος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Έχει παρέλθει χρονικό διάστημα τριών μηνών περίπου και ακόμη δεν έχει αποσαφηνισθεί το πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και συνεπώς του εκχωρούμενου δικαιώματος υπογραφής μεταξύ του κ. Λαφαζάνη, Υπουργού και του κ. Τσιρώνη Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος.

Την ίδια στιγμή, διογκώνουν τη γραφειοκρατία με την εμπλοκή δύο πλέον Γραφείων Υπουργών, διπλών υπογραφών ακόμα και  για την έκδοση και της πιο απλής διοικητικής πράξης! Αποτέλεσμα στίβα ανεκπλήρωτων αποφάσεων. ...


Παρά τις εξαγγελίες για την ύπαρξη έτοιμου σχεδίου διακυβέρνησης της χώρας, εκκρεμούν ακόμη οι τοποθετήσεις Γενικών Γραμματέων, με αποτέλεσμα την αδυναμία λειτουργίας της διοίκησης για τη διαχείριση της καθημερινότητας, πόσο δε μάλλον για την υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής.

Πότε σχεδιάζουν να αφήσουν τις θεωρητικές προσεγγίσεις και να ασκήσουν διοίκηση;
Είναι και αυτό μέρος σχεδίου της... πρώτης Αριστερής κυβέρνησης της χώρας;

Έχουν υπολογίσει το μέγεθος της ταλαιπωρίας των πολιτών, αλλά και των στελεχών του Υπουργείου;

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.